Χριστουγεννιάτικο κοτόπουλο με ουίσκι

Χριστουγεννιάτικο κοτόπουλο με ουίσκι

Σήμερα και λόγω της ημέρας θα μαγειρέψουμε κοτόπουλο με ουίσκι. Είναι μια καταπληκτική συνταγή από άγνωστο, που τη βρήκα στο διαδίκτυο και αξίζει να ...

Διαβάστε περισσότερα
Μελομακάρονα Γεμιστά

Μελομακάρονα Γεμιστά

ΥΛΙΚΑ2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο1 ποτήρι ζάχαρη(όχι γεμάτο)¾  του ποτηριού χυμό πορτοκάλιΞύσμα από 2 πορτοκάλια7 ποτήρια αλεύρι1 1/2 κ. γλ. μπέικιν1 κ. γλ. σόδα½ ...

Διαβάστε περισσότερα
Φοκάτσια με ντοματίνια και μυρωδικά

Φοκάτσια με ντοματίνια και μυρωδικά

Η φοκάτσια είναι το αγαπημένο ψωμί της Ιταλίας. Και υπάρχει λόγος γι' αυτό! H φοκάτσια είναι μια νόστιμη λιχουδιά που μπορείτε να την φτιάξετε ...

Διαβάστε περισσότερα
Μακαρονοσαλάτα

Μακαρονοσαλάτα

ΥΛΙΚΑ500γρ. τριβελάκι350γρ. αρακά350γρ. καλαμπόκι300γρ. τυρί γκούντα300γρ. ζαμπόν ή 15 λουκάνικα φρανκφούρτης1 πιπεριά φλωρίνης και 1πράσινη1 μικρό κρεμμύδι4κ.σ. γιαούρτι4κ.σ. μαγιονέζα2κ.σ. μουστάρδα1κ.σ.κέτσαπΑλάτι, πιπέριΕΚΤΕΛΕΣΗΒράζουμε τα μακαρόνια σε ...

Διαβάστε περισσότερα
Nιόκι με μπρόκολο ογκρατέν !!!

Nιόκι με μπρόκολο ογκρατέν !!!

Νιόκι είναι ένα είδος ιδιαίτερου ιταλικού ζυμαρικού. Αρχικά φτιάχνονταν από σιμιγδάλι όπως και τα υπόλοιπα ζυμαρικά και είχαν σχήμα νιφάδων δημητριακών. Σήμερα τα νιόκι φτιάχνονται από ...

Διαβάστε περισσότερα
Σοκολατάκια Oreo

Σοκολατάκια Oreo

Μια γλυκιά συνταγή που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.Υλικά4 πακέτα oreo400 γρμ. philadelphia300 γρμ. κουβερτούραΕκτέλεσηΣπάμε τα μπισκότα στο μπλέντερ καλά και τα ανακατεύουμε με ...

Διαβάστε περισσότερα
Φασόλια γίγαντες στο φούρνο με λουκάνικο ή καπνιστό μπέικον

Φασόλια γίγαντες στο φούρνο με λουκάνικο ή καπνιστό μπέικον

Το φασόλι προέρχεται από την λατινική λέξη fagioli, με την οποία έγινε αρχικά γνωστό το όσπριο στην Ιταλία η οποία με τη σειρά της ...

Διαβάστε περισσότερα
Κρεατόσουπα με λαχανικά

Κρεατόσουπα με λαχανικά

ΥΛΙΚΑ1κιλό μοσχάρι μικρές μερίδες2 κολοκύθια2 πατάτες μεγάλες3 καρότα1 κρεμμύδι ολόκληρο3 μπουκέτα κουνουπίδι3 μπουκέτα μπρόκολο200γρ. αστράκι2κ.σ. λάδι1 λεμόνιΑλάτι ,πιπέριΕΚΤΕΛΕΣΗΠλένουμε το μοσχαράκι. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ...

Διαβάστε περισσότερα
Κρύες φαρφάλες με Κατίκι , καπνιστό σολομό και μυρωδικά

Κρύες φαρφάλες με Κατίκι , καπνιστό σολομό και μυρωδικά

Οι φαρφάλες είναι ζυμαρικά. Το όνομά τους προέρχεται από το Ιταλικό farfalle που σημαίνει Πεταλούδες ή παπιγιόν. Το δε Κατίκι είναι παραδοσιακό τυρί με ...

Διαβάστε περισσότερα
Μαγειρικά μυστικά για να γίνεις ο masterchef της κουζίνας σου

Μαγειρικά μυστικά για να γίνεις ο masterchef της κουζίνας σου

Το μαγείρεμα στο σπίτι δεν χρειάζεται να παίρνει ώρες και να είναι περίπλοκο για να είναι το φαγητό μας νόστιμο και θρεπτικό. Εάν ακολουθηθούν ...

Διαβάστε περισσότερα