Φθινοπωρινός στόχος

Φθινοπωρινός στόχος

Φθινοπωρινός στόχος…όμορφα και υγιή μαλλιά!!!

Αυτός που είπε πως η ομορφιά για να έχει χάρη πρέπει να είναι λίγο παραμελημένη, θα σκεφτόταν βέβαια το καλοκαίρι. Τώρα όμως έφτασε το φθινόπωρο και μαζί του και η ώρα της περιποίησης της ομορφιάς σας.

Εμείς οι κομμωτές είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως ο αέρας, ο ήλιος, η θάλασσα και οι υπέροχες απολαύσεις του καλοκαιριού, ασφαλώς ταλαιπωρήσαν  τα μαλλιά σας. Η περιποίηση τους είναι υπόθεση δική μας, γιατί εμείς γνωρίζουμε καλά τα δικά σας μαλλιά και μπορούμε να τους προσφέρουμε αυτό που ακριβώς χρειάζονται.

Στα άρθρα μου I love sun !!! I love my hair!!! 1&2  (https://www.citystatus.gr/moda-omorfia/i-love-sun-i-love-my-hair και https://www.citystatus.gr/moda-omorfia/i-love-sun-i-love-my-hair-part-2 )όπως και στο πως να μακρύνουν τα μαλλιά μου (https://www.citystatus.gr/moda-omorfia/epetrepse-sta-mallia-soy-na-makrainoyn), που διαβάσατε αλλά μπορεί κάποια πράγματα να τα παραλείψατε…θα σας πρότεινα να τα ξανά φρεσκάρετε για να θυμηθείτε τη φθορά που προκαλούν οι ανέμελες μέρες του καλοκαιριού.

Ήλιος, uva + uvb +αέρας+ αλάτι+ χλώριο (πισίνας) = αφυδατωμένα μαλλιά και δέρμα, σπασμένες άκρες(ψαλίδα).

Ξεκινήστε λοιπόν με μια επίσκεψη στο κομμωτήριο.

  • ο κομμωτή σας θα κάνει τη σωστή διάγνωση του δέρματος της κεφαλής και των μαλλιών σας, για να επιλέξει την καλύτερη αγωγή για εσάς
  • καθαρίσετε καλά τις φθαρμένες άκρες, θα αισθανθείτε αμέσως τα μαλλιά σας ανάλαφρα και υγιή
  • ξεκινήστε μια σειρά θεραπειών ενυδάτωσης και αναδόμησης των μαλλιών. Η υγρασία που χρειάζεται το δέρμα της κεφαλής, τώρα που τα μαλλιά είναι πιο καθαρά οι θεραπείες των μαλλιών δεν θα αφήσουν στα σημεία που κάτι έχει μείνει να προχωρήσει και στο δέρμα να το επαναφέρει στα φυσιολογικά επίπεδα υγρασίας που πρέπει.
  • επαναφέρετε το χρώμα των μαλλιών σας στις δόξες του ή εκμεταλλευτείτε τα ξανοίγματα του ηλίου για μια μικρή φθινοπωρινή αλλαγή
  • επιλέξτε σωστά και ποιοτικά προϊόντα, όπως σαμπουάν, μάσκα και κοντίσιονερ από τα care bar των κομμωτηρίων για την συνέχεια τις φροντίδας στο σπίτι. Είναι πολύ σημαντικό!!! Μην πετάτε τα χρήματα σας σε προϊόντα κατώτερης ποιότητας και που δεν σας προσφέρουν τίποτα απολύτως…..(.μην ξεχνάτε αυτό που έχουμε πει και σε προηγούμενο άρθρο, Δώστε αξία στο λούσιμο https://www.citystatus.gr/moda-omorfia/doste-aksia-sto-loysimo, χρησιμοποιούμε πάντα κοντίσιονερ μετά την μάσκα για να κλειδώσουμε όλα τα πολύτιμα συστατικά της!!)

Πρέπει να κρατάμε τα μαλλιά μας ενυδατωμένα, από την πρώτη μέρα που αρχίζουμε και ασχολούμαστε με αυτά, αρχίζοντας να τα χρησιμοποιούμε σαν αξεσουάρ της εμφάνισης μας, κάπου στη εφηβεία δηλαδή και η λογική είναι προσέχουμε για να έχουμε…

Αν ο στόχος σας είναι να έχετε μακριά μαλλιά…ο δικός μας είναι να έχετε υπέροχα μαλλιά!! Για αυτό σας προτείνω λοιπόν να ξαναζωντανέψετε την ομορφιά των ταλαιπωρημένων μαλλιών σας και του αφυδατωμένου δέρματος της κεφάλης με μια κούρα βαθιάς περιποίησης που σας προσφέρουν οι υπηρεσίες των κομμωτηρίων μας. Μέσα από τα treatment  menu & ta care bar που διαθέτουμε, χαρίζοντας τους ξανά την υγεία, την ελαστικότητα και τη λάμψη που τους έκλεψαν οι χαρές του καλοκαιριού.

Κλείστε σήμερα ραντεβού στο σαλόνι ομορφιάς που εμπιστεύεστε, πάντα για την ομορφιά των δικών σας μαλλιών και πιστέψτε με!

Η διαφορά θα είναι μεγάλη!!!

Καλό φθινόπωρο!!!