Πραγματοποιήθηκε η Διαδραστική Ημερίδα για θέματα αναζήτησης εργασίας που διοργάνωσε ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου

Πραγματοποιήθηκε η Διαδραστική Ημερίδα για θέματα αναζήτησης εργασίας που διοργάνωσε ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Διαδραστική Ημερίδα για θέματα αναζήτησης εργασίας που διοργάνωσε ο Δήμος μας σε συνεργασία με το skywalker.gr στον Ταύρο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Διαδραστική Ημερίδα για θέματα αναζήτησης εργασίας που διοργάνωσε ο Δήμος μας στις 5/6/24  σε συνεργασία με το skywalker.gr στην αίθουσα εκδηλώσεων 7 στον Ταύρο.

Στην  ημερίδα «#JobDay Αφετηρία – Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου» παρουσιάστηκαν θέματα όπως  τεχνικές  αναζήτησης εργασίας, Σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, Σύνταξη συνοδευτικής επιστολής, Τεχνικές και οδηγίες για τη συνέντευξη.  Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να  απευθύνουν σχετικά ερωτήματα και να λάβουν εξατομικευμένες απαντήσεις από τους ειδικούς. 

Την ημερίδα χαιρέτησε και παρακολούθησε  η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας  κα Κατερίνα Καρύδη.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Γ. Ευθυμίου δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, και το Κέντρο Κοινότητας  του Δήμου μας που σε συνεργασία με το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα διοργάνωσαν αυτή την ημερίδα στην πόλη μας. Ευχαριστούμε τους εξειδικευμένους ομιλητές και στηρίζουμε πάντοτε πρωτοβουλίες  που στοχεύουν στην ενδυνάμωση όσων αναζητούν εργασία».

Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου