Πιπεριές φλωρίνης με τυριά

Πιπεριές φλωρίνης με τυριά

ΥΛΙΚΑ
8 πιπεριές φλωρίνης
280γρ. φέτα
100 γρ. ανθότυρο
100γρ. ρεγκάτο ή γραβιέρα τριμμένη
1 σκ. σκόρδο πολτοποιημένη
1 κ. γλ. ρίγανη
5 φυλλαράκια δυόσμο ψιλοκομμένα
1 αυγό
Πιπέρι
3κ.σ. λάδι
¼ φλ. λάδι για το ταψί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ βάζουμε τα τυριά, τα πολτοποιούμε και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να γίνει ένα το μείγμα μας. Κόβουμε τα καπάκια από τις πιπεριές, αλλά δεν τα αφαιρούμε εντελώς και συνεχίζουμε να κόβουμε κάθετα, ώστε να τις πλύνουμε και να αφαιρέσουμε τα σπόρια. Τοποθετούμε τις πιπεριές σε ένα ταψί και τις γεμίζουμε με το μείγμα μας. Ρίχνουμε και το φλιτζάνι με το λάδι στο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 50 λεπτά περίπου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!