Κορμός με πτι μπερ

Κορμός με πτι μπερ

Υλικά 

350 γρ.  μπισκότα πτι-μπερ 

250 γρ.  βούτυρο 

200 γρ.  ζάχαρη άχνη 

50 γρ.  κακάο 

2 αυγά 

2 βανίλιες 

1/2 φακελάκι τρούφα (προαιρετικά) 

Εκτέλεση 

Τεμαχίζετε σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα. Μαλακώνετε το βούτυρο σαν αλοιφή σε μπεν μαρί, το κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τη ζάχαρη, τα αυγά, το κακάο και τις βανίλιες, ανακατεύοντας συνεχώς. Όταν το μίγμα γίνει λείο, το ρίχνετε στα τεμαχισμένα μπισκότα και το ανακατεύετε μέχρι να καλυφθούν όλα με το μίγμα. Αδειάζετε το μίγμα σε μια λαδόκολλα, αφού προηγουμένως έχετε ρίξει την τρούφα και  δίνετε κυλινδρικό σχήμα. Σφίγγετε καλά τη λαδόκολλα και τη βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες, μέχρι να σφίξει.

Μια γλυκιά απόλαυση είναι έτοιμη να σας συνοδεύσει με τον καφέ, με το τσάι σας αλλά και να ξετρελάνει τα παιδιά σας!!! 

Bon Appetit!!!