Silver Sampoo

Silver Sampoo

Το silver sampoo είναι ένα σαμπουάν με χρωστικές, που εξουδετερώνει τις ανεπιθύμητες κίτρινες αποχρώσεις. Tο προϊόν αυτό όμως, δεν είναι καθαριστικό για αυτό και πάντα πρέπει να χρησιμοποιούμε πρώτα ένα ενυδατικό σαμπουάν και μετά το silver. Γιατί αυτά τα προϊόντα ξηραίνουν τα μαλλιά και το μόνο που θέλουμε από αυτά, είναι να εκμεταλλευτούμε μόνο τις χρωστικές που περιέχουν. Κάποια προϊόντα λοιπόν περιέχουν μωβ χρωστικές και εξουδετερώνουν τις κίτρινες αποχρώσεις και κάποια περιέχουν μπλε και εξουδετερώνουν τις πορτοκαλί αποχρώσεις. Προσοχή λοιπόν στην επιλογή.

Έχω ακούσει προσωπικά από τις περισσότερες ξανθές γυναίκες, με ότι απόχρωση ξανθού και να έχουν, να μου ζητάνε ένα silver για να συντηρήσουν το ξανθό τους. Το silver sampoo όμως δεν το χρησιμοποιούμε σε όλα τα ξανθά.

Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει, σε όποια τεχνική εργασία και να έχουμε κάνει, ανταύγειες, balayase, ολικό ξάνοιγμα, τα μαλλιά να έχουν ανοίξει αρκετά και το ξανθό να είναι όσο πιο καθαρό γίνεται και όχι πορτοκαλί. Σε κάποιες περιπτώσεις που τυχαίνει να υπάρχουν ενδιάμεσα πορτοκαλί στοιχεία, να ξέρετε ότι χρησιμοποιώντας ένα silver προϊόν, τα πορτοκαλί στοιχεία θα συνεχίσουν να υπάρχουνε και θα φαίνονται πολύ πιο έντονα, μιας και το προϊόν θα έχει καθαρίσει καλύτερα τα πιο ανοιχτά τμήματα. Για αυτό να γνωρίζετε ότι τα μαλλιά πρέπει να έχουν ανοίξει και καθαρίσει όσο περισσότερο γίνεται.

Μεγάλη προσοχή  πρέπει να δώσετε στην ομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος, για να αποφύγετε δυσάρεστες έντονες αποχρώσεις. Καλό θα είναι να το αφήσετε για μερικά λεπτά και πάντα υπό έλεγχο..

Να γνωρίζετε ότι τα προϊόντα silver δεν ανοίγουν τα μαλλιά σε καμία περίπτωση όπως κάποιες πιστεύετε και δεν τα χρησιμοποιούμε ποτέ όταν υπάρχουν πορτοκαλί αποχρώσεις. Σε περίπτωση που υπάρχουν πορτοκαλί στοιχεία να γνωρίζετε ότι πρέπει να κάνετε μια σωστή τεχνική αποχρωματισμού με μια σωστή απόχρωση για να μπορείτε να το συντηρήσετε με κάποιο silver προϊόν.

Καλό θα είναι λοιπόν να μην αγοράζετε τέτοια προϊόντα μόνες σας. Οι πωλήτριες στα διάφορα καταστήματα δεν είναι γνώστες, διότι δεν ξέρουν ποια διαδικασία έχει προηγηθεί στα μαλλιά σας. Ο κομμωτής σας γνωρίζει πολύ καλά τα μαλλιά σας και την κατάσταση τους και θα σας προτείνει το κατάλληλο προϊόν.