Κόκκινο ή ξανθό μπεζ;

Κόκκινο ή ξανθό μπεζ;

Μπαίνουμε σιγά σιγά στην εποχή της ανανέωσης….την άνοιξη!!

Μια άνοιξη τελείως διαφορετική που οι γυναίκες θέλουν να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών τους, μετά από μια μεγάλη περίοδο κρίσης .

Η άνοιξη και η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών, βγάζει μια θετική ενέργεια και σε παροτρύνει να προσέξεις λίγο περισσότερο των εαυτό σου μιας και οδεύουμε προς το καλοκαίρι.

Φέτος λοιπόν, επιστρέφουν δυναμικά οι κόκκινες αποχρώσεις και μετά από αρκετά χρόνια, στην τάση των ψυχρών-σαντρε χρωμάτων, επιστρέφουν οι ζεστές-μπεζ αποχρώσεις του ξανθού που ταιριάζουν στους περισσοτέρους τόνους επιδερμίδας.

Οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια αναζητούν να έχουν υγιή μαλλιά και έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο ως προς την περιποίηση τους, σε συνδυασμό με μια τεχνική χρώματος που θα αναδείξει αυτή την υγειά  με μια πιο εύκολη συντήρηση. Οι τεχνικές με πιο σκληρά αποτελέσματα έχουν κουράσει και έχουν περάσει. Τώρα οι γυναίκες θέλουν να αναβαθμίσουν το χρώμα τους με αρμονικές και πολυτονικές αντανακλάσεις. Για τις γυναίκες με λευκά μαλλιά η κάλυψη έχει εκσυγχρονιστεί με μια πιο μοντέρνα εκδοχή σε συνδυασμό με μια πιο νεανική πολυτονικότητα και εύκολη συντήρηση. Πιο φωτεινό το μπροστά τμήμα και λίγο πιο σκούρο το πίσω. Οι ανταύγειες επιστρέφουν, αλλά όχι όπως τις γνωρίζαμε. Οι κλασσικές ανταύγειες δίνουν την θέση τους στις ανταύγειες με πολλαπλούς  αλλά δεμένους μεταξύ τους τόνους, δίνοντας ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Απολαύστε την δημιουργία διαφορετικών αρμονικών  αντανακλάσεων στα μαλλιά σας και αλλάξτε την διάθεση σας με τις νέες τάσεις της μόδας!!!