Η ώρα η καλή...!

Η ώρα η καλή...!

Οι γάμοι ξεκίνησαν, οι ημερομηνίες κλείστηκαν…

Πριν ακόμα κλείσετε το νυφικό και αρχίσετε να ψάχνετε για όλα τα υπόλοιπα πρέπει να γνωρίζετε ο τι ο κομμωτής και η make-up artist είναι οι πρώτοι άνθρωποι που πρέπει να ενημερώσετε για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων με τις ημερομηνίες και για να φτιάξετε ένα πλάνο σχετικά με την περιποίηση των μαλλιών και του προσώπου σας…

Η μέρα του γάμου σας είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα….είναι η μέρα που ονειρευόσασταν πάντα!! Και σίγουρα επιθυμείτε τα μαλλιά σας να είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!

Και δεν μιλάω για το χτένισμα…γιατί σίγουρα η επιλογή στο χτένισμα θα είναι αυτό που σας αρέσει και θα σας κάνει να νιώθετε ακόμα πιο όμορφες….

 Τα μαλλιά σας όμως δεν πρέπει να φαίνονται υπέροχα αλλά να είναι κιόλας. Τα ενυδατωμένα και υγιή μαλλιά είναι αυτά που θα αναδείξουν το υπέροχο χτένισμα σας. Τα υγιή μαλλιά θα σας κάνουν να νιώσετε αυτοπεποίθηση και θα σας απαλλάξουν από το άγχος και την ανασφάλεια αν θα κρατήσει το χτένισμα, αν θα φριζάρουν και πολλά άλλα…

Εδώ λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να φτιάξετε με τον κομμωτή σας ένα πλάνο. Ένα πλάνο για όμορφα λαμπερά μαλλιά στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας..

Ξεκινήστε με μια αποτοξίνωση των μαλλιών και του δέρματος, για να αναπνεύσουν σωστά και να αφαιρέσετε οτιδήποτε περιττό υπάρχει επάνω τους και  φυσικά να τα προετοιμάσετε σωστά για να δεχθούν τις  θεραπείες ενυδατώσεις και αναδομήσεις. Μια σειρά θεραπειών στο κομμωτήριο είναι το ιδανικό για την προετοιμασία των μαλλιών σας, την ομορφότερη μέρα της ζωής σας. Έξαλλου είναι μια καλή αρχή για να αρχίσετε να προσέχετε τον εαυτό σας.

Το επόμενο βήμα είναι το χρώμα. Επιλέξτε μαζί με τον κομμωτή σας ένα εντυπωσιακό χρώμα σε συνδυασμό με κάποια τεχνική  painting, balayage, ή babyligths που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας, το χτένισμα σας και θα σας ταιριάζουν απόλυτα!! 

Το τελευταίο βήμα είναι η υγιής εμφάνιση των μαλλιών με τον καθαρισμό της ψαλίδας και το κούρεμα. Αυτός είναι και ένας ακόμα λόγος που πρέπει να ενημερώσετε τον κομμωτή σας για την ημερομηνία του γάμου έγκαιρα. Και αυτό για να προγραμματίσετε μέχρι τον γάμο τα κουρέματα που θα χρειαστούν.

Βάλτε σε προτεραιότητα λοιπόν την υγεία, το χρώμα και το κούρεμα των μαλλιών σας και όλα τα αλλά αφήστε τα στους επαγγελματίες κομμωτές...

Απογειώστε τα μαλλιά  και το χτένισμα σας την ωραιότερη μέρα της ζωής σας και...Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ!!!!