Απογειώστε το χρώμα των μαλλιών σας και το καλοκαίρι..!!!!

 Απογειώστε το χρώμα των μαλλιών σας και το καλοκαίρι..!!!!

Η ανεμελιά του καλοκαιριού δεν σας επιτρέπει να αφιερώνετε χρόνο στο κομμωτήριο για να συντηρείτε την αγαπημένη απόχρωση των μαλλιών σας, όμως πολλές φορές επιθυμείτε κάποιο ιδιαίτερο χρώμα αλλά επειδή ξεθωριάζει πιο γρήγορα αυτή την περίοδο λόγω του συχνού λουσίματος, του ήλιου και της θάλασσας το αποφεύγετε.

Αυτή την περίοδο πολλές γυναίκες επιλέγουν μια αδιάφορη απόχρωση που να μην χρειάζεται πολύ συντήρηση, με αποτέλεσμα να μειώνουν το επίπεδο της εμφάνισης τους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνετε αυτό. Τολμήστε να κάνετε όποια αλλαγή θέλετε χωρίς να νομίζετε ότι η απόχρωση που σας αρέσει θα σας ταλαιπωρήσει. Μην μένετε στάσιμες, απογειώστε την εμφάνιση σας!!! Υπάρχει τρόπος!!!

Ο τρόπος είναι απλός και πολύ εύκολος.

Γιατί τώρα μπορείτε να ανανεώσετε και μόνες σας την αγαπημένη σας απόχρωση. Να ξαναζωντανέψετε ή να  μεταμορφώσετε το χρώμα των μαλλιών σας στο σπίτι με τις μάσκες περιποίησης, με χρώμα που υπάρχουν στα care bar των κομμωτηρίων. Μάσκες  που ενισχύουν την απόχρωση αλλά παράλληλα σέβονται  και ενυδατώνουν τα μαλλιά σας.

Φρεσκάρετε μόνες σας ή στο κομμωτήριο σαν υπηρεσία θεραπείας, την ξανθιά, καραμελέ, σοκολατί, κόκκινη/χάλκινη απόχρωση σας ή μεταμορφώστε το ξανθό σας με μια παστέλ, ροζ, ή μέντας απόχρωση ή με κάτι πιο ζωηρό και τολμηρό, όπως φούξια η μπλε σε 10 μόλις λεπτά.

Αυτό το καλοκαίρι αφήστε το χρώμα σας να μιλήσει και τολμήστε να απογειώσετε την εμφάνιση σας !!!!

Ζητήστε την συμβουλή του κομμωτή σας!!!