«Μέρες Υγείας και Πρόληψης» στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

«Μέρες Υγείας και Πρόληψης» στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις, βιωματικές δράσεις και ενημέρωση από εξειδικευμένους φορείς για θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας

25 Σεπτεμβρίου έως 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2023 τη δράση «Μέρες Υγείας και Πρόληψης» για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η διοργάνωση αυτή έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας σε θέματα που αφορούν τη σωματική και ψυχική τους υγεία και υλοποιείται από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας σε συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς.

Οι πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν προληπτικές και διαγνωστικές ιατρικές εξετάσεις, να λάβουν μέρος σε βιωματικές δράσεις και να ενημερωθούν για θέματα σχετικά με την προστασία της σωματικής και ψυχικής τους υγείας.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Γ. Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διοργανώνουμε στο Δήμο μας για δεύτερη συνεχή χρονιά τη δράση «Μέρες Υγείας και Πρόληψης», ως συνέχεια μιας σειράς πρωτοβουλιών που αφορούν στην υγεία. Σας καλώ να συμμετέχετε ενεργά στους δωρεάν προληπτικούς ελέγχους και στις δράσεις ενημέρωσης σε θέματα υγείας, αφού η γνώση και η πρόληψη μπορούν να σώσουν ζωές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν για να υλοποιηθεί αυτή η δράση, καθώς και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας που στηρίζουν τους δημότες μας με κάθε τρόπο».

Δηλώσεις συμμετοχής:

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρες 09.00 έως 14.00, στα τηλέφωνα: 2103426414, και 2109422927.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου