Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς

Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς

O Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου σε συνεργασία με το ΕλληνικόΔιαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προαγωγής υγείας:

«Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς»

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται για 8η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού» και περιλαμβάνει δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα και ώρα 18:15 – 20:00  έως το  Μάιο.

Στην  Ακαδημία για Γονείς παρουσιάζονται από εξειδικευμένους επιστήμονες θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. Το  πρόγραμμα τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

Η 6η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων για τη φετινή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023  στις 18:15-20:00 με θέμα:

«Διατροφικές συνήθειες και παρεκτροπές στην μετά Covid εποχή»

Ελένη Παναγούλη: Παιδίατρος, MSc, PhD ΠΜΣ «Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» Ακαδημ. Υπότροφος ΕΚΠΑ

Συντονισμός : Άρτεμις Κ. Τσίτσικα Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής ΕΚΠΑ, Επιστ. Υπεύθυνος Προγραμμάτων ΕΚΠΑ-Π.Ο.Υ. “φιλικών” για εφήβους και κατάρτισης του Υπουργείου Υγείας, Διευθύντρια  ΠΜΣ “Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας”, Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.)

Για την 6η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων μπορείτε να  ακολουθήσετε το παρακάτω link για την προεγγραφή και την παρακολούθηση:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZwocumqqD8tG90NAg4tS8qFzHe0_RviWsj1#/registration

Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου