Ένα Καλοκαιρινό Μπαλκόνι στην Πόλη

Ένα Καλοκαιρινό Μπαλκόνι στην Πόλη

Καθώς προχωράμε ολοταχώς προς το καλοκαίρι και ο καιρός έχει αρχίσει να γλυκαίνει, είναι η κατάλληλη στιγμή για να οργανώσουμε το μπαλκόνι μας. Μικρό ή μεγάλο, το μπαλκόνι τους καλοκαιρινούς μήνες, γίνεται η προέκταση του σαλονιού. Εκεί περνάμε χρόνο αγναντεύοντας έξω, είτε είναι πρωί με το καφεδάκι μας είτε είναι βράδυ με την μπυρίτσα. Υπάρχουν λοιπόν, όμορφες ιδέες για ένα κομψό και βολικό μπαλκόνι, στο οποίο η καλοκαιρινή διακόσμηση κυριαρχεί.

Δημιουργείστε ένα μικρό κήπο στο μπαλκόνι, εμπλουτίζοντάς το με πολύχρωμα λουλούδια και όμορφες γλάστρες. Επιλέξτε φυτά ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες της περιοχής, αλλά μην ξεχνάτε την σωστή φροντίδα αυτών. Το πότισμα και το κλάδεμα είναι το νούμερο ένα για να φαίνεται αλλά και να είναι ο κήπος μας υγιής και ζωντανός. Επίσης, οι γλάστρες είναι το βασικό συστατικό για την διακόσμηση του μπαλκονιού. Μεγάλες ή μικρές, χρωματιστές ή μονόχρωμες δίνουν τον τύπο που εμείς επιλέγουμε.

Στη συνέχεια, τα έπιπλα στο μπαλκόνι πρέπει να είναι διακριτικά, όχι βαριά και να αποπνέουν άνεση και κομψότητα. Η έξυπνη λύση είναι τα πολυχρηστικά έπιπλα που δίνουν πολλές επιλογές στην χρήση τους. Σίγουρα οι βολικές καρέκλες, πολυθρόνες ή ξαπλώστρες θα είναι το κλειδί για την απόλυτη χαλάρωση. Το ξύλο και το μπαμπού είναι κάποια από τα υλικά που ενδείκνυνται για εξωτερικούς χώρους, καθώς η συντήρησή τους είναι εύκολη και απλή. 

Μαζί με τα έπιπλα, η διακόσμηση είναι το βασικό συστατικό για το τέλειο μπαλκόνι. Τα φαναράκια, τα κεράκια και τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου πλαισιώνουν την διακόσμηση και δίνουν στιλ. Ακόμα η ιδέα του dexion είναι προσφέρει οργάνωση στο μπαλκόνι. Αν επίσης τα αντικείμενα στα ράφια είναι οργανωμένα σε κουτιά και παράλληλα διακοσμημένα με ωραία φυτά, η οπτική εικόνα προσφέρει χαλάρωση. Τα πιθάρια είναι επίσης μία τάση για το πιο καλοκαιρινό μπαλκόνι.

Μία ντουλάπα είναι απαραίτητη για την αποθήκευση των εργαλείων που δεν θέλουμε να φαίνονται αλλά παράλληλα θέλουμε να είναι τακτοποιημένα και στην σωστή θέση για την εύκολη εύρεσή τους.

Τέλος, ο φράκτης από καλαμιές είναι μία μοντέρνα ιδέα για ένα γουστόζικο μπαλκόνι. Τολμήστε να διακοσμήσετε το μπαλκόνι με όμορφα στολίδια, χρώματα και μαξιλάρια για να έχετε το αποτέλεσμα των ονείρων σας.