Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Λίγο πριν τη λήξη του Μαθητικού Φεστιβάλ του Δήμου μας οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με τα σχολεία μας, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και φορείς και συλλόγους της πόλης μας

Το Μαθητικό μας Φεστιβάλ οδεύει προς τη λήξη του με ξεχωριστές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί από τα σχολεία μας, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και φορείς και συλλόγους της πόλης μας.

Το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 19.00, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Ταύρου, παρουσιάζει στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο, (Αγίας Σοφίας 16) τη θεατρική παράσταση «η Σκουπιδούπολη…αλλάζει». Οι κάτοικοι της μακρινής Σκουπιδούπολης δεν αγαπούν την πόλη τους και αυτή έχει γίνει άσχημη και γεμάτη σκουπίδια. Μέσα από μερικά αστεία περιστατικά αντιλαμβάνονται πως δεν μπορούν να συνεχίσουν έτσι…». Η γιορτή συνεχίζεται με τη συναυλία του παιδικού μουσικού συγκροτήματος «Τρίγωνον» με εκπροσώπηση του 5ου Δημοτικού Ταύρου και του 2ου Γυμνασίου Ταύρου.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού στο Μοσχάτο) το 2ο Λύκειο Μοσχάτου παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Κοίτα με που σου μιλώ γιατί…». Πρόκειται για θεατρική σύνθεση των μαθητών/τριών της Γ’  Λυκείου που εστιάζει στα προβλήματα της νέας γενιάς.

Την ίδια μέρα στις 20.00, στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο, η χορωδία του Ι. Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Cantus Angelicus παρουσιάζει μία «θερινή μουσική πανδαισία» σε διεύθυνση Αναστασίας Χατζηπαύλου. Στην τρομπέτα ο Στέφανος Δάφνης, στο τσέλο η Χαρά Γκρέκα και στο πιάνο η Αγγελική Καψωμενάκη.

Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου