Συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα

Συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στην πλατεία Αγίου Γεωργίου η μεγάλη συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα

Το φετινό φεστιβάλ «Ταύρεια-Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2022» του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου ξεκινά στην πλ. Αγίου Γεωργίου-Εθνικής Αντιστάσεως την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, με τη μεγάλη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα.

Ο γνωστός και καταξιωμένος τραγουδιστής και οι μουσικοί συνεργάτες του θα μας ταξιδέψουν μουσικά με ένα πλούσιο πρόγραμμα με παλιές και νέες δημιουργίες, ανοίγοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το φετινό φεστιβάλ των Ταυρείων και του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη. Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr.

O Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Καλώ όλους τους δημότες μας και τους επισκέπτες της πόλης μας να έρθουν αύριο το βράδυ στην πλατεία Αγίου Γεωργίου-Εθνικής Αντιστάσεως στον Ταύρο, για να απολαύσουμε, με ελεύθερη είσοδο, έναν από τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές μας, τον μοναδικό Γιάννη Κότσιρα. Μία γιορτή για την πόλη μας ξεκινάει με τον πιο δυνατό τρόπο! Είμαι σίγουρος ότι θα αγκαλιάσετε με την παρουσία σας όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ!»

Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου