Ολοκληρώθηκε η δράση αλληλεγγύης της δημοτικής παράταξης Μαζί Μπροστά

Ολοκληρώθηκε η δράση αλληλεγγύης της δημοτικής παράταξης Μαζί Μπροστά

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής μας Παράταξης, παρέδωσε σήμερα το πρωί, 15 κιβώτια με φάρμακα και υγειονομικό υλικό, στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας στον Ταύρο και 10 σακούλες με βιβλία και σχολικά παιχνίδια στο Το Χαμόγελο του Παιδιού στο Μοσχάτο!

Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τους εκατοντάδες πολίτες από Μοσχάτο και Ταύρο, το σύνολο σχεδόν των Φαρμακείων καθώς και επιχειρήσεις του Δήμου μας, που βοήθησαν την προσπάθεια μας και προσέφεραν ότι και όσο μπόρεσαν!

Ευχαριστώ επίσης τους Υπαλλήλους της Μ.Κ.Ο, που λειτουργεί το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας καθώς και τις Υπεύθυνες λειτουρίας του Σπιτιού του Χαμόγελου του Παιδιού στο Μοσχάτο, για την άψογη συνεργασία τους!

Ας μου επιτραπεί και ένα ευχαριστώ στα στελέχη της Παράταξης μας, που συντόνισαν αυτή την 15ήμερη προσπάθεια αλλά και το σύνολο των στελεχών μας, που συνέδραμε με κάθε τρόπο...

Και αυτές τις γιορτές, με την πανδημία και την μεγάλη υγειονομική και οικονομική κρίση, υπάρχουν πολλοί λόγοι να σταθούμε στο πλευρό των οικονομικά αδυνάτων συνδημοτών μας, με ουσιαστικές πράξεις Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης.

Ευχόμαι καλές γιορτές με υγεία στα σπιτικά όλων σας!!