Ανακοίνωση από τη Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Μοσχάτου - Ταύρου “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή”

Ανακοίνωση από τη Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Μοσχάτου - Ταύρου “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Κύριε Ευθυμίου, ο Ταύρος και τα Σφαγεία δεν είναι πλυντήριο για να ξεπλένεται η αυταρχική κυβερνητική πολιτική της καταστολής.”

Τελικά δεν υπάρχει καλύτερο πλυντήριο για την πολιτική της κυβέρνησης από τις ενέργειες του δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου. Με δική του απόφαση, χωρίς καμιά συνεδρίαση συλλογικού οργάνου, αποφάσισε να τιμήσει τον υπουργό της καταστολής Θεοδωρικάκο. Είναι μελανό σημείο για τις γειτονιές του Μοσχάτου και του Ταύρου να βραβεύεις τον υπεύθυνο του μόλις χθεσινού πολιτικού εκτροχιασμού κατά πολιτών, δικηγόρων και κατηγορούμενων από τους υφιστάμενους του κ. Θεοδωρικάκου. Να τιμάς τον υπουργό της κυβέρνησης που εκτελεί το σχέδιο της βίαιης καταστολής κατά των κοινωνικών αγώνων. 

Τι πάει να πει ότι υπέγραψε για να χρηματοδοτηθεί η αποκατάσταση των Σφαγείων μετά την καταστροφική πυρκαγιά. Τα χρήματα είναι από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για την αυτοδιοίκηση, που καταβάλει μέσω της φορολογίας ο πολίτης και ως υπουργός τότε Εσωτερικών έπραξε το αυτονόητο.

Ως δημοτική κίνηση ¨Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή" διαφωνούμε με τον Δήμαρχο. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ξεπλύνουμε την αυταρχική καταστολή και την καταπάτηση των κοινωνικών δικαιωμάτων.

24-11-2022

“Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή”