Αιχμές του Μπάμπη Μπιλίνη προς την δημοτική αρχή, για την διαχείριση αποβλήτων

Αιχμές του Μπάμπη Μπιλίνη προς την δημοτική αρχή, για την διαχείριση αποβλήτων

ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΑΜΠΗ ΜΠΙΛΙΝΗ

"Η κατάσταση γίνεται όλο και καλύτερη.

Η διοίκηση Ευθυμίου μετά την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή" για την ανυπαρξία του Δήμου στη συζήτηση για τον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων (διαβάστε προηγούμενη ανάρτηση), συγκαλεί έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο αύριο Τρίτη στις 3 το μεσημέρι με τηλεδιάσκεψη.

Γιατί έκτακτο κ. Ευθυμίου; Η ΣΜΠΕ είχε δοθεί στην δημοσιότητα από τον Αύγουστο, την δε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την ξέρουμε εδώ και πέντε μέρες.

Γιατί με τηλεδιάσκεψη τρεις το μεσημέρι κ. Ευθυμίου; Αυτός ο άτιμος κορονοϊος φαίνεται ότι κολλάει μόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν κολλάει στις συναυλίες, ούτε στις μάγουλο με μάγουλο φωτογραφίσεις.

Γιατί χωρίς γραπτή εισήγηση κ. Ευθυμίου; Γιατί φαίνεται ότι κανείς στον Δήμο δεν ασχολείται με το πρώτης προτεραιότητας θέμα, αυτό της διαχείρισης αποβλήτων. Λυπάμαι τον φουκαρά, που υποχρεώθηκε μέσα σε λίγες ώρες να μελετήσει και να ετοιμάσει εισήγηση.

Γιατί η πρόσκληση αναφέρει "έκφραση απόψεων" και "όχι έκφραση γνώμης"; Δεν θα αποφασίσει στο τέλος της συζήτησης το Δημοτικό Συμβούλιο; Πάλι η γνωστή "σούπα" να αραδιάζουμε όλες τις γνώμες, πολλές μάλιστα αντίθετες για να τα έχουμε καλά και με τον "χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα";

Κύριοι της διοίκησης: Αυτό δεν είναι πολυφωνία, ούτε πολυσυλλεκτισμός, που μπορεί να φέρει αποτέλεσμα.

Αυτό είναι συνονθύλευμα. ".

19/9/2022

Μπάμπης Μπιλίνης