Εμβολιασμός. Και τώρα τι;

Εμβολιασμός. Και τώρα τι;

Το σημερινό μας άρθρο είναι από την αναγνώστρια Μαρία Μερκούρη, φοιτήτρια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού της σχολής Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Σπουδών. 

Γκρίνια γρίνια και πάλι γκρίνια

2019, Οκτώβρης ήτανε θαρρώ ή  Νοέμβρης μήπως; Τέλος πάντων δε θα κολλήσουμε εκεί. Μαθαίνουν οι Έλληνες  ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ βεβαίως και δε απ’ την τηλεόραση, πως στην μακρινή μας Κίνα έπεσε βαρύς λοιμός και οι καημένοι οι Κινέζοι πεθαίνουν από μια γρίπη. Μια μορφή γρίπης επιθετική  που εξαπλώνεται γρήγορα και έχει πολλές φορές θανάσιμα αποτελέσματα.                                               

Εμείς λοιπόν οι Έλληνες που μας κόβει το μυαλό αναρωτιόμαστε όλοι και απορούσαμε γιατί δε φτιάχνουν οι φαρμακευτικές ένα εμβόλιο, να εμβολιαστούν οι μακρινοί Κινέζοι και να μην πεθαίνουν ομαδικά.

Μα πως είναι δυνατόν να μη μπορούν οι πανίσχυρες φαρμακευτικές εταιρείες και τα τόσα λαμπρά μυαλά των επιστημόνων που τις πλαισιώνουν να σώσουν τον κόσμο, να φτιάξουν βρε αδερφέ το αντίδοτο ( και να ξέρετε τα περισσότερα από αυτά τα μυαλά είναι Έλληνες, γιατί εμείς εδώ στην Ελλάδα βγάζουμε πολλούς πανεπιστήμονες και όλοι μας φθονούν και μας εχθρεύονται…). Ε δεν είναι δυνατόν λέγαμε στις παρεούλες και στις φιλικές συγκεντρώσεις και λυπόμαστε για ΑΥΤΟΥΣ τους Κινέζους που τους ανάγκασαν να μπουν σε καραντίνα μέχρι να βρεθεί μια λύση.

Και να που καλό Φλεβάρη καλό Μάρτη του 2020 έρχεται ο Κορονοιός όπως επονομάστηκε, στην Ελλάδα. Και έτσι άρχισαν όλα. Ναι φίλοι μου ξεκίνησαν οι χοροί και τα τραγούδια και τα παρατράγουδα, όχι αυτά τη Αννίτας Πάνια, τα άλλα τα καλύτερα και εδώ να δείτε γέλια και κλάματα που έπεσαν ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

Πρώτη καραντίνα για του Ελλαδίτες, μικρή βέβαια γιατί ως γνωστόν όπως ειπώθηκε  από τους ειδήμονες  Έλληνες, μόλις θα έμπαινε το καλοκαίρι θα ήταν όλα καλά θα έσβηνε ο ιός σα το κεράκι και θα πήγαινε από κει που ΄ρθε. Και περιμέναμε ΒΕΒΑΙΑ  πως και να μην έφευγε ο ιός με τη ζέστη της Ελλάδας,  ε τι στο καλό θα βρίσκονταν το γιατρικό, θα φτιάχνονταν το εμβόλιο και θα ερχόμασταν ξανά στην κανονικότητα όπως έλεγαν όλοι.

Δεύτερη όμως καραντίνα έπεσε στη χώρα. Με την είσοδο του Φθινοπώρου άρχισαν τα όργανα. Πολλά κρούσματα εμφανίστηκαν, πολλές εισαγωγές στις ΜΕΘ, το προσωπικό και οι υγειονομικές δομές απροετοίμαστες για το κακό. Αχ κακό που μας βρήκε. Έκλεισαν τα πάντα. Υπηρεσίες, σχολεία, καταστήματα, εμπόριο και το κυριότερο, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ για την ψυχοσύνθεση των Ελλήνων τα καφέ και τα φαγάδικα.

Η χώρα παρέλυσε, η οικονομία που με τόσο κόπο προσπαθούσαμε, χαχαχα, να ξανασηκώσουμε, (όχι ότι ήταν ποτέ σηκωμένη), πήρε και πάλι την κατρακύλα. Τι κάναμε λοιπόν; Τι κάναμε; Να σας πω τι κάναμε αρχίσαμε να ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ. Γρίνια για όλα. Γιατί έκλεισαν τα πάντα και παρέλυσε το κράτος, γιατί άνοιξαν τα εμπορικά τα Χριστούγεννα και κινήθηκε το εμπόριο και επιβαρύνθηκε το ιΪκό φορτίο, γιατί ξανάκλεισαν τα τα καταστήματα, γιατί λειτούργησε το click away και το click in shop, γιατί δε λειτούργησε το click away και το click in shop, γιατί συνωστίζονταν οι νέοι, Αχ αυτοί οι νέοι, για τα κορονοπάρτι και για να μην μακρηγορήσω κι άλλο, γκρινιάζουμε τέλος πάντων για όλα και προπάντων γιατί δεν υπήρχε φάρμακο και λύση στο πρόβλημα.

Και φτάνει η πολυπόθητη είδηση πως βρέθηκε το εμβόλιο, ΝΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ, καλέ τη χαρά ήταν αυτή όλα θα πήγαιναν καλά από δω και πέρα. Αμ δε πως το θέλαμε. Τότε ήταν που φάνηκε το μεγαλείο του ελληνικού μυαλού και της διάνοιας. Εμβόλιο;;;;; άκου εκεί να θέλουν να μας κάνουν πειραματόζωα. Να θέλουν να μας τσιπάρουν για να ξέρουν τις κινήσεις μας, θέλουν λέει να μας αλλάξουν το RNA -το λέει ένας συμπολίτης μας αυτό στο αστικό και του απαντά ένας γεράκος: μακάρι να στο άλλαζαν ΧΑΧΑΧΑ  (ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ RNA;;;) Θα βγάλουμε ουρά, τρίχες παντού και ίσως κόψουμε και το SEX μ αυτόν το διάολο το εμβόλιο. Οι άρρενες συμπολίτες μας θα έχουν και δυστησία, χώρια και ο κνησμός και που να ξυστείς καλέ; Δημόσια α πα πα οι γυναίκες  ΔΕ ΘΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΟΥN. Ναι λοιπόν γκρινιάζουν οι αρνητές για τους εμβολιασμένους που θα χαλάσουν την ανθρώπινη ράτσα και οι μπολιασμένοι γκρινιάζουν για τους ανεμβολίαστους που θα γίνουν οι οσιομάρτυρες όλης της απάνθρωπης ανθρώπινης βλακείας.