Ποια είναι η κατάλληλη απόχρωση του κόκκινου κραγιόν για καστανές-μελαχρινές

Ποια είναι η κατάλληλη απόχρωση του κόκκινου κραγιόν για καστανές-μελαχρινές

Πολλές φορές με ρωτάνε ποια είναι η σωστή απόχρωση για την επιδερμίδα μου και πως θα ξέρω ότι μου πηγαίνει. Γι αυτό σήμερα θα μιλήσουμε για την σωστή απόχρωση του κόκκινου κραγιόν!  

Η σωστή επιλογή της κατάλληλης απόχρωσης του κόκκινου κραγιόν γίνεται με βάση τον τόνο της επιδερμίδας.

Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, επιλέξτε τις burgundy ή σκούρες κερασί αποχρώσεις, ενώ απόφυγε τις πορτοκαλοκόκκινες. Με αυτό τον τρόπο θα δείχνει την επιδερμίδας σας πιο λαμπερή.

Για τη μεσαία απόχρωση επιδερμίδας, προτιμήστε τις κόκκινες αποχρώσεις με βάση το μπλε ή τις αποχρώσεις του μούρου.

Αντίθετα στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες προτιμήστε στις αποχρώσεις όπως της ντομάτας πιο φωτεινές με το κατάλληλο μακιγιάζ θα απογειώσετε την εμφάνιση σας και θα φωτίσει όλο σας το λουκ.

Προσοχή!! 
Όταν θέλετε να επιλέξετε το κόκκινο κραγιόν δεν θα κάνετε καμία υπερβολή στο υπόλοιπο μακιγιάζ διότι θέλουμε να επικεντρωθούμε στα χείλη. Οι εντάσεις στο πρόσωπο μας θα πρέπει να είναι γήινες και σε ελαφριά ποσότητα. Όχι χρωματιστά ρουζ πχ. ροζ ή κόκκινο, επιλέξτε bronze απόχρωση, όπως και στα μάτια αντίστοιχα επιλέξτε μια nude καφέ σκιά ή eyeliner και μάσκαρα για να απογειώσετε το αποτέλεσμα ! 

*Για περισσότερες διευκρινήσεις ή τυχόν ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ειρήνη Νικολοπούλου στο εξής mail: irenenik001@gmail.com