Φυσικό ντε μακιγιάζ ματιών

Φυσικό ντε μακιγιάζ ματιών

Πρόκειται για ένα demakeup ματιών σε μορφή λαδιού που αποτελείται από δυο θρεπτικά για την επιδερμίδα έλαια, αυτά της καρύδας και της λεβάντας. Αφαιρεί το μακιγιάζ των ματιών γρήγορα, χωρίς να καταστρέφει τις βλεφαρίδες και την επιδερμίδα. Πιο συγκεκριμένα το έλαιο καρύδας δρα ως φυσικό ενυδατικό, αποτρέποντας την ξηρότητα στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Επίσης, η προσθήκη του ελαίου καρύδας καθιστά το μείγμα ένα ιδανικό ντεμακιγιάζ ματιών και για αδιάβροχη μάσκαρα. Με το φυσικό ντε μακιγιάζ γλιτώνουμε από τα υγρά μαντιλάκια του εμπορίου και το πλαστικό στο περιβάλλον!!!

Θα χρειαστείτε:
– 10 σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας
– 1/2 φλιτζάνι έλαιο καρύδας (σε στερεή ή υγρή μορφή)
– 1 μικρό γυάλινο βαζάκι  

Τρόπος Παρασκευής: 
Αν το έλαιο καρύδας είναι σε στερεή μορφή, θα χρειαστείτε ένα μπεν μαρι για να λιώσει, διαφορετικά αν είναι σε υγρή μορφή προχωράτε κατευθείαν στην ανάμειξη των δυο ελαίων. Ανακατεύετε πολύ καλά και αποθηκεύετε το μείγμα σας με ένα σκιερό μέρος.

Τρόπος εφαρμογής: 
Θα χρειαστείτε μια βαμβακερή πετσέτα ή επαναχρησιμοποιούμενα βαμβάκια που μπορείτε να τα προμηθευτείτε από καταστήματα υγιεινής. Ρίχνεται λίγη ποσότητα από το μείγμα σας και ξεκινάτε την αφαίρεση του μακιγιάζ. Δεν ερεθίζει καθόλου τα μάτια, αντιθέτως ενυδατώνει αρκετά την επιδερμίδα σας!!