Μακιγιάζ για γάμο ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών

Μακιγιάζ για γάμο ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών

Είστε καλεσμένη σε γάμο και ψάχνετε το ιδανικό μακιγιάζ που θα σας κάνει να εντυπωσιάσετε; Πάμε να δούμε εύκολους και γρήγορους τρόπους που θα σας βοηθήσουν.

Φροντίστε από την προηγούμενη μέρα να έχετε καθαρίσει καλά το πρόσωπο σας κάνοντας ένα πίλινγκ για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Αυτό θα βοηθήσει να κάνετε το πρόσωπο σας πιο λείο για να απλωθεί καλύτερα το μακιγιάζ και να κρατήσει περισσότερο. Εφαρμόστε σαν βάση ένα καλό make up που προσφέρει κάλυψη των ατελειών. Από πάνω βάλτε λίγη πούδρα για να το σταθεροποιήσετε και να κρατήσετε μακριά τη λιπαρότητα για περισσότερο χρόνο.

Προσοχή: Μην αμελήσετε τον καθαρισμό και την καλή ενυδάτωση της επιδερμίδας πριν το μακιγιάζ!!

Μακιγιάζ για ξανθιές:
Θα πρέπει να φροντίσετε να βάψετε όμορφα τα φρύδια (όχι πολύ έντονα) και τις βλεφαρίδες σας. Αυτά τα δυο σημεία του προσώπου θα πρέπει να τονιστούν με όμορφο τρόπο στο μακιγιάζ γάμου για μια ξανθιά. Ο λόγος είναι πως τα ξανθά μαλλιά κάνουν το πρόσωπο να δείχνει άχρωμο όταν δεν είναι βαμμένο.
Οι ιδανικές αποχρώσεις σκιών για μια ξανθιά καλεσμένη σε γάμο είναι ροζ, μωβ, απαλές χρυσές, γκρι και γήινες. Συνδυάστε τις με ένα έντονο κόκκινο ή φούξια κραγιόν και θα εντυπωσιάσετε τα πλήθη.

Μακιγιάζ για μελαχρινές:
Μια μελαχρινή ή καστανή έχει περισσότερες επιλογές στο μακιγιάζ της. Παίξτε με τα χρώματα των σκιών δημιουργώντας εντυπωσιακό μακιγιάζ για καλεσμένη σε γάμο. Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε ένα εύκολο μακιγιάζ για γάμο με απαλούς τόνους σκιών και μια μαύρη γραμμή eyeliner. Συνδυάστε το με έντονα κόκκινα, κοραλί ή φούξια χείλη και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Μακιγιάζ για κοκκινομάλλες:
Λόγω της έντασης και της ιδιαιτερότητας του κόκκινου χρώματος στα μαλλιά, μια κοκκινομάλλα καλεσμένη θα πρέπει να κάνει ένα απαλό και ελαφρύ μακιγιάζ για γάμο. Επιλέγοντας γήινες σκιές ματιών και ολοκληρώνοντας το μακιγιάζ με ένα κραγιόν σε κόκκινο, ροζ, φούξια ή μωβ χρώμα, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. 
Προσοχή όμως, αποφύγετε το κόκκινο στον τόνο των μαλλιών σας στα χείλη, καθώς και τα καφέ, πορτοκαλί ή nude κραγιόν. Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η επιλογή σκιών σε μπρονζέ και χρυσούς χρωματισμούς.