Ζελέ με γιαούρτι

Ζελέ με γιαούρτι

Υλικά 

300 γρ. στραγγιστό  γιαούρτι
1 φακελάκι ζελέ (ότι γεύση σας αρέσει)
600 ml νερό
1 κ. σ. ζάχαρη (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνουμε 300 ml βραστό νερό και διαλύουμε το φακελάκι του ζελέ ανακατεύοντας πολύ καλά μέχρι να διαλυθεί εντελώς. 
Προσθέτουμε πάλι 300 ml παγωμένο νερό και ανακατεύουμε. 
Το αφήνουμε για 20 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου και μετά το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. 
Το βγάζουμε και προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα το μείγμα μας. 
Το μοιράζουμε σε γυάλινα μπολ και το βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.

Αν θέλουμε μπορούμε να κρατήσουμε λίγο από το ζελέ μας ,πριν προσθέσουμε το γιαούρτι, και μόλις αρχίσει να πήζει το μείγμα μας στα γυάλινα μπολ, ρίχνουμε προσεκτικά μια λεπτή στρώση ζελέ. 
Προσθέτουμε και λεπτά κομμάτια φρούτων ή το αφήνουμε σκέτο. Το βάζουμε πάλι στο ψυγείο μας.

Ένα υγιεινό γλύκισμα, δροσερό για μικρούς και μεγάλους.

Καλή επιτυχία!!!