Πατατοσαλάτα

Πατατοσαλάτα

ΥΛΙΚΑ

1κιλό πατάτες
3 αυγά βραστά
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
3 καρότα μικρά
10 πράσινες ελιές
150γρ. αρακά
5 κ. σ. μαγιονέζα
5 κ. σ. γιαούρτι
1 κ. σ. μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
2 κ. σ. ρόδι( προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε μεγάλα κομμάτια. 
Τις βράζουμε για 20 λεπτά.
Βράζουμε και τα αυγά μας καλά ώστε να είναι σφιχτά.
Βράζουμε και τον αρακά μας. 
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τρίβουμε στη χοντρή πλευρά του τρίφτη το καρότο. 
Κόβουμε τις ελιές στα τρία και τα αυγά αφού κρυώσουν σε ροδέλες. 
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και το γιαούρτι ώστε να γίνουν ένα. 
Σε μία σαλατιέρα βάζουμε τις πατάτες, τις αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τα αυγά, τις ελιές, τον αρακά, τα καρότα και τα κρεμμυδάκια. 
Ρίχνουμε και το μείγμα από τη μαγιονέζα, το γιαούρτι και τη μουστάρδα, ανακατεύουμε καλά. Αν θέλουμε προσθέτουμε και το ρόδι. 
Σερβίρεται ζεστή ή παγωμένη.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!