Μπατζίνα καρδιτσιώτικη

Μπατζίνα καρδιτσιώτικη

ΥΛΙΚΑ

3 μεγάλα κολοκύθια
2-2,5 φλ. αλεύρι φαρινάπ
1 φακελάκι μπέικιν παουντέρ
4 αυγά
½ φλ. Γάλα
½ φλ. Ελαιόλαδο
350 γρ. φέτα
2 κ.σ. λάδι
Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τρίβουμε τα κολοκύθια στον τρίφτη και τα βάζουμε σε ένα στραγγιστήρι,αφού τα έχουμε πιέσει καλά με τα χέρια μας,να βγάλουν όσα περισσότερα υγρά γίνεται. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και τα ανακατεύουμε. 
Τα αφήνουμε για 20 λεπτά.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα κολοκύθια, τα αυγά, το γάλα, το λάδι, 250 γρ. φέτα σε μικρά κομμάτια, λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε. 
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν, το ρίχνουμε στο άλλο μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. 
Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί και απλώνουμε το μείγμα μας. 
Προσθέτουμε την υπόλοιπη φέτα από πάνω, τριμμένη, και ψήνουμε στους 200 βαθμούς πάνω κάτω για περίπου 1 ώρα, μέχρι να πάρει χρώμα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!