Μους σοκολά

Μους σοκολά

ΥΛΙΚΑ

200γρ.  κρέμα γάλακτος
200γρ.  στραγγιστό γιαούρτι
400γρ.  κουβερτούρα υγείας ή γάλακτος
80γρ.  γάλα πλήρες
1 κ.σ. μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μπέν μαρί βάζουμε την κουβερτούρα μας για να αρχίσει να λιώνει και προσθέτουμε το μέλι και το γάλα.
Ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθούν. Το αφήνουμε να κρυώσει. 
Στο μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να αφρατέψει, προσθέτουμε το γιαούρτι και τα ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
Σιγά σιγά ρίχνουμε και την κουβερτούρα . Ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα μας να γίνει ένα. 
Σερβίρουμε σε μπολάκια και το βάζουμε στο ψυγείο. Θέλει δύο ώρες για να παγώσει.

Μια ελαφριά μους για όλες τις ώρες.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!