Κοτομπέικον

Κοτομπέικον

Υλικά 

1 διπλό φιλέτο στήθος κοτόπουλο 

1 κιλό μπέικον σε φέτες (περίπου 50) 

17 φέτες τυρί του τοστ 

250 γρ. παρμεζάνα 

1 μικρή κρέμα γάλακτος 

Αλάτι, πιπέρι 

Εκτέλεση 

Βράζουμε το φιλέτο στήθος για 15 λεπτά. Το κόβουμε σε μικρά κυβάκια και το αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια κόβουμε τις φέτες του τυριού του τοστ, σε τρία ίσα μέρη. Παίρνουμε μια φέτα μπέικον βάζουμε πάνω της μια φέτα τυρί του τοστ και μισή κουταλιά του γλυκού κοτόπουλο. Το τυλίγουμε δημιουργώντας ένα μικρό ρολό. Τα τοποθετούμε σε ένα γυάλινο πυρέξ, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τη παρμεζάνα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν.

Έτοιμα!!! Bon Apepetit!!!