Κολοκυθοκεφτέδες Μάνης

Κολοκυθοκεφτέδες Μάνης

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό κολοκυθάκια
1 κούπα μυζήθρα ξερή
3 αυγά
1 κρεμμύδι ξερό
1 κ. σ. φρέσκο δυόσμο
1 κ. σ. κοφτή μπέικιν
1–1,5 κούπα αλεύρι
Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και τρίβουμε τα κολοκυθάκια. 
Τρίβουμε τη μυζήθρα και το κρεμμύδι, ψιλοκόβουμε και το δυόσμο μας. Τα ρίχνουμε όλα σε ένα μπολ, προσθέτοντας τα αυγά, το μπέικιν και το αλεύρι. Τα ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει χυλός. Σκεπάζουμε το μπολ με μια μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. 
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο, αφού κάψει το λάδι με ένα κουτάλι σούπας, παίρνουμε το χυλό και το βάζουμε στο τηγάνι. Όταν ροδίσουν και από τις δύο πλευρές είναι έτοιμα.

Υπέροχος καλοκαιρινός μεζές!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!