Κατσικάκι στη γάστρα

Κατσικάκι στη γάστρα

Υλικά  

1 ½ κιλό κατσικάκι μπούτι 

2 κ.σ. μουστάρδα 

2 κ.σ. μέλι 

Χυμό λεμονιού από 2 λεμόνια 

3-4 κ.γ δεντρολίβανο 

3 σκελίδες σκόρδο 

4 κ.σ ελαιόλαδο 

2 κ.σ ρίγανη 

Αλάτι , πιπέρι 

250 γρ. λευκό κρασί 

Εκτέλεση 

Βάζετε το κατσικάκι στη γάστρα, το περιχύνετε με τα παραπάνω υλικά, αφού τα έχετε πρώτα ανακατέψει όλα μαζί, και στη συνέχεια το βάζετε στο ψυγείο για 6 ώρες περίπου για να μαριναριστεί. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 3 ½ ώρες περίπου και θα γλύψετε.... και τα κοκαλάκια! 

Συνοδέψτε το με πατάτες τηγανητές στο φούρνο https://www.citystatus.gr/mageirikh/patates-tiganites-sto-phoyrno συνταγή της Δόνας Κουταλίνας και με σαλάτα εποχής.

Bon Appetit!!!