Αλμυρό κέικ

Αλμυρό κέικ

ΥΛΙΚΑ

1 φαρινάπ

2 κ. γλ. μπέικιν

125 γρ. βούτυρο

4 αυγά

250 ml γάλα φρέσκο

150 γρ. ρεγκάτο

150 γρ. κεφαλογραβιέρα

150 γρ. φέτα

250 γρ. ανάμεικτα αλλαντικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα τυριά και τα αλλαντικά. Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα και το γάλα και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. 
Προσθέτουμε τα τυριά και τα αλλαντικά και ανακατεύουμε  για ένα λεπτό με τη σπάτουλα. Ρίχνουμε το μπέικιν και το φαρινάπ  σιγά σιγά (δεν το βάζουμε όλο) . Να μπορεί να δουλευτεί το μείγμα μας. Λαδώνουμε την φόρμα του κέικ, ρίχνουμε το μείγμα μας μέσα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο πάνω κάτω στους 180 βαθμούς. Το ψήνουμε για 50 λεπτά περίπου. 
Το αφήνουμε να κρυώσει και το ξεφορμάρουμε.  

Πολύ ωραίο σνακ για το σχολείο και τη δουλειά.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!