Κάντο Πράξη, Δύναμαι και CityStatus ενώνουν την φωνή τους για τα ΑμεΑ

Κάντο Πράξη, Δύναμαι και CityStatus ενώνουν την φωνή τους για τα ΑμεΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Η Ομάδα «Δύναμαι-Άκουσε με Δάσκαλε», ο σύλλογος «Κάντο Πράξη» και το CityStatus σας προσκαλούν το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, στις 11.00 πμ στον χώρο του Ιωσηφόγλειου Ορφανοτροφείου (Λ.Συγγρού 221, Νέα Σμύρνη).

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα ΑμεΑ και τις οικογένειες τους και το βασικό θέμα της συζήτησης είναι: «Τι γίνεται όταν εκείνοι που φροντίζουν ΑμεΑ, φύγουν από τη ζωή», ένα θέμα που δεν είναι τόσο διαδεδομένο, είναι όμως ο βασικός προβληματισμός όσων φροντίζουν κάποιο παιδί με αναπηρία.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν επιστήμονες, πολιτικοί και φορείς, με στόχο να ξεκινήσει μια κουβέντα γύρω από το σημαντικό αυτό θέμα, αλλά και να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας.
Εκτός από το σκέλος της παρουσίασης, θα υπάρξει πάνελ συζήτησης με διακεκριμένους επιστήμονες αλλά και γονείς που βιώνουν το εν θέματι πρόβλημα, καλλιτεχνικό δρώμενο από την Ομάδα Μουσικοκινητικής Ειδικής Αγωγής του δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί μουσικά με την συμμετοχή του δημοφιλούς καλλιτέχνη Άκη Δείξιμου.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα δώσει φωνή και κουράγιο σε όσους γονείς ή φροντιστές ανθρώπων με αναπηρία, βιώνουν καθημερινά τον φόβο της απώλειας και της μελλοντικής αβεβαιότητας.

Πότε
Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, ώρα 11.00 π.μ.
Πού
Ιωσηφόγλειο Ορφανοτροφείο, Λ. Συγγρού 221, Νέα Σμύρνη