Ευχαριστίες απο τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας σε Βολίκα και Πρωτόγερο

Ευχαριστίες απο τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας σε Βολίκα και Πρωτόγερο

Ενημερωθήκαμε με χαρά χθές, πως οι κκ Βολίκας και Πρωτόγερος, προχώρησαν σε μια γενναιόδωρη δωρεά υλικών χρωματισμού στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας. Χάρη σε αυτήν τη δωρεά, τα γήπεδα μπάσκετ του 2ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας και του Γυμνασίου Νέας Χαλκηδόνας, ανανεώθηκαν προσφέροντας στους μαθητές έναν πιο όμορφο και ευχάριστο χώρο για την άθλησή τους.

Η πράξη αυτή των κκ. Βολίκα και Πρωτόγερου είναι αξιέπαινη, καθώς δείχνει το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και την επιθυμία τους να συμβάλλουν στην αναβάθμιση των δημόσιων υποδομών. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε και να εκτιμούμε τέτοιες πρωτοβουλίες που στοχεύουν στο κοινό καλό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αρχικά η εν λόγω δωρεά είχε γίνει προς τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου αλλά για λόγους που δεν έγιναν ποτέ κατανοητοί, δεν έγινε αποδεκτή με αποτέλεσμα οι δωρητές εν τέλει να την αποσύρουν. Όπως πληροφορηθήκαμε στην συνέχεια, οι κύριοι Βολίκας και Πρωτόγερος απευθύνθηκαν στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας  που αποδέχθηκε αυτή την πολύτιμη συνεισφορά άμεσα. 
Αν πρέπει να κάνουμε ένα σχόλιο εδώ, θα λέγαμε πως η προσφορά στον δημόσιο χώρο και στο κοινό καλό, υπερβαίνει κάθε πολιτική διαφορά και πρέπει να αναγνωρίζεται για την ουσία και τον θετικό της αντίκτυπο, στην κοινωνία και ιδιαίτερα στην νεολαία.

Απο όλη αυτή την ιστορία, ας κρατήσουμε το παράδειγμα για το πώς οι πολίτες μπορούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της πόλης τους, ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του. Ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για άλλους, ώστε να αναλάβουν παρόμοιες πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής όλων μας.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας προς τους κυρίους Βολίκα και Πρωτόγερο:

Ευχαριστήρια Επιστολή - 19/06/2024
(ευχαριστήρια επιστολή για δωρεά υλικών, ένα "ευχαριστώ" που εκκρεμεί από το 2021)

Προς τις οικογένειες ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΥ και ΒΟΛΙΚΑ

Με την υπ' αριθμ. 25960/26-11-21 επιστολή των κ.κ. Ιωάννη Βολίκα και Πρωτόγερου Χάρη γνωστοποιήθηκε στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας η ευγενής πρόθεση δωρεάς υλικών χρωματισμού, προκειμένου να βαφτούν ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ της πόλης στα οποία αθλούνται και ψυχαγωγούνται παιδιά και νέοι συμπολίτες μας.

Αξιότιμοι κύριοι,
Η προσφορά που κάνατε, στη μνήμη των πατεράδων σας, αξιοποιήθηκε από το Τεχνικό Συνεργείο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, το οποίο κατόπιν υποδείξεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, πραγματοποίησε εργασίες ανακαίνισης-χρωματισμού στο γήπεδο μπάσκετ του 2ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας και στο γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου Νέας Χαλκηδόνας. Η όμορφη σκέψη σας, λοιπόν, υλοποιήθηκε και με τη δωρεά σας να ομορφύνατε χώρους άθλησης δημόσιων σχολείων της πόλης μας, όπου παίζουν και διαμορφώνουν τις προσωπικότητές τους παιδιά.

Εκ μέρους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, του Δημάρχου μας και του Δημοτικού μας Συμβουλίου, ως η αρμόδια Αντιδήμαρχος για τα τα τεχνικά έργα και τη συντήρηση των υποδομών της πόλης μας, σας ευχαριστώ θερμά και σας εύχομαι ολόψυχα να είστε εσείς και όλα τα μέλη των οικογενειών σας πάντα γεροί και προκομένοι.

Με εκτίμηση,
Ευτυχία Παπαλουκά -
Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Υπηρεσίας Δόμησης,
Φιλοζωίας, Αυτοτελούς Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων, Αναπληρώτρια
Δημάρχου