Τρία χρόνια μαζί... Κάθε χρόνο πιο ψηλά!

Τρία χρόνια μαζί... Κάθε χρόνο πιο ψηλά!

19 Ιανουαρίου 2021 στις 20.00 γεννήθηκε το CityStatus κι άρχισε μια νέα δημιουργική περίοδος στη ζωή μου.

Τρία χρόνια μετά, αισθάνομαι δικαιωμένος και περήφανος για όσα καταφέραμε, μια μικρή ομάδα ανθρώπων που έτσι για το γαμώτο, αποφάσισε να δημιουργεί και να προσφέρει ποιοτικό πρωτογενές περιεχόμενο, μέσα σε ένα αχανές διαδίκτυο που άλλοτε έχει να δείξει όμορφα πράγματα κι άλλοτε προσωποποιεί την ασχήμια και την παραπληροφόρηση.

Αν έπρεπε σήμερα να κάνω έναν απολογισμό, αυτός δεν θα αφορούσε την εκθετικά αυξανόμενη επισκεψιμότητα του site η οποία είναι εκεί στα στατιστικά για να γινόμαστε ακόμα πιο περήφανοι, ούτε η διαρκώς αυξανόμενη αγάπη που εισπράτουμε απο το πιστό κοινό του site.

Αν έπρεπε να πω σήμερα για ποιό πράγμα είμαι περισσότερο περήφανος, είναι οτι τρια χρόνια μετά, σε ένα περιβάλλον δυσωδίας και συναλλαγών, το δικό μας δημιούργημα, το CityStatus μας, έμεινε καθαρό.
Τρία χρόνια μετά, το CityStatus συνεχίζει να ανήκει στους αναγνώστες του, αδέσμευτο, ακηδεμόνευτο και αμερόληπτο.
Ένας χώρος έκφρασης για όλους ανεξαιρέτως και ανεξάρτητο απο κόμματα, παρατάξεις, ιδεολογίες και κλίκες, τόσο σε τοπικό όσο και σε υπερτοπικό επίπεδο.

Τρια χρόνια μετά, συνεχίζουμε να υπάρχουμε αποκλειστικά για τους αναγνώστες μας και συνεχίζουμε να δίνουμε ελεύθερο βήμα έκφρασης σε όποιον έχει να πει κάτι.

Κι αυτό επειδή υπήρξαν και υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που στήριξαν με αγάπη αυτή την προσπάθεια και έδωσαν ένα μέρος του δικού τους εαυτού στην ταυτότητα αυτού του εγχειρήματος.
Η Βίκυ που έχει γίνει ένα με το CityStatus, ο Στέφανος που έβαλε όλη την δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία του, όλα τα παιδιά που δημιουργήσαμε και συνεχίζουμε να δημιουργούμε υπέροχο πρωτογενές περιεχόμενο για εσάς.
Ευχαριστώ όλη την υπέροχη ομάδα του CityStatus και την επίσης υπέροχη ομάδα της Reality για το όμορφο κοινό μας δημιούργημα!

Και του χρόνου με υγεία… Και του χρόνου ακόμα ψηλότερα!