Το δικό μας αντίο στην χρονιά που φεύγει

Το δικό μας αντίο στην χρονιά που φεύγει

Λίγες ώρες πριν φύγει το 2022 και κάνει την εμφάνιση του το 2023, πίνω τσαγάκι με κονιάκ, κλεισμένος στο σπίτι με ένα γαϊδουρόβηχα που με ταλαιπωρεί και κάνω τις κλασσικές σκέψεις που κάνει ο καθένας για την χρονιά που φεύγει.
Μια χρονιά με αρκετές δυσκολίες, με εντάσεις, με ψυχοφθόρες καταστάσεις, με covid φυσικά, αλλά και με επιτυχίες, όμορφες στιγμές, επίτευξη σημαντικών στόχων, το κυριότερο όμως, έχοντας εκείνους που αγαπάμε δίπλα μας.

Προσωπικά, η χρονιά μπορεί να με δυσκόλεψε στην αρχή της, μα αποδείχθηκε προς το τέλος της κομβική για την μετέπειτα προσωπική μου διαδρομή και είμαι ευγνώμων για αυτό. Όπως ευγνώμων είμαι και για κάθε στιγμή, καλή ή κακή, που με δίδαξε καινούρια πράγματα.
Ευγνώμων και για τους δικούς μου ανθρώπους, κάποιοι απο τους οποίους κλήθηκαν να δώσουν και δίνουν ακόμα, την δική τους μάχη, με γενναιότητα και με χαμόγελο, σε πείσμα εκείνων που μίζερα επιμένουν να βλέπουν μόνο το σκοτάδι. Σε αυτούς τους ανθρώπους (έχω έναν ή δύο τέτοιους) χρωστάω το οτι παρατηρώντας τους, γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.

Και για την ομάδα μας όμως, εδώ στο CityStatus, ήταν μια χρονιά κομβική και (πιστεύουμε) γεμάτη απο σημαντικές επιτυχίες.

Σημαντικές προσθήκες ανθρώπων στην ομάδα, αλλά και αναβάθμιση του ρόλου της ομάδας με δράσεις στην κοινωνία - για την κοινωνία και με πολλά ακόμα να έρχονται απο τον Ιανουάριο, που θα δώσουν μια άλλη διάσταση στην μεταξύ μας επικοινωνία, την συμμετοχικότητα, αλλά και την κοινωνική μας ευθύνη.

Χαρήκαμε τις επιτυχίες μας, μάθαμε απο τα λάθη μας, σχεδιάζουμε ένα πιο δυναμικό και βιώσιμο μέλλον.
Χαιρόμαστε που με εφαλτήριο το CityStatus, μέλη της ομάδας μας ανοίγουν τα φτερά τους και δοκιμάζονται και σε άλλες δραστηριότητες, επωφελείς τόσο για τους ίδιους όσο και για τα σημαντικά κομμάτια της κοινωνίας στα οποία απευθύνονται.
Χαιρόμαστε που μετά απο δυο χρόνια, δυο δύσκολα χρόνια, είμαστε ακόμα σε θέση να παράγουμε καθημερινά, πρωτογενές ποιοτικό περιεχόμενο με την βοήθεια των πολύτιμων συνεργατών μας.
Χαιρόμαστε που βλέπουμε τα στατιστικά να αυξάνονται, τους επισκέπτες να γίνονται πιο “πιστοί” στην καθημερινή παρέα μαζί μας.
Μα πιο πολύ απο όλα, χαιρόμαστε που μέσα απο αυτη την διαδικασία, γνωρίσαμε και χτίσαμε φιλίες με αξιόλογους και υπέροχους ανθρώπους.

Με αυτές τις εικόνες θέλουμε να αποχαιρετήσουμε το 2022 και να υποδεχτούμε το 2023. 
Και με λίγες αλλά πολύτιμες λέξεις:

Με ένα “ευχαριστώ” σε όλους όσους βοήθησαν να κάνουμε άλλο ένα βήμα προς τους στόχους μας.
Με ένα “μπράβο” σε όσους πέτυχαν σημαντικές νίκες στην διάρκεια της χρονιάς που πέρασε, περπατώντας δύσκολους δρόμους.
Με ένα “συγγνώμη” για τυχόν λάθη που κάναμε.
Με ένα “δεν πειράζει”, για όσα και όσους στενοχώρησαν εμάς.

Και με ένα “Καλή κι Ευλογημένη Χρονιά” για όλους!