Οξυγώνιο: τα κριτήρια επιλογής ενός φροντιστηρίου

Οξυγώνιο: τα κριτήρια επιλογής ενός φροντιστηρίου

Η επιλογή του σωστού φροντιστηρίου είναι ζωτικής σημασίας για την εκπαίδευση των μαθητών. Όλα να φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης  διαθέτουν δυναμικούς και έμπειρους καθηγητές ώστε να διδάξουν τους μαθητές τους με αποτελεσματικό τρόπο για να επιτύχουν στον τομέα τους.

Τα τελευταία χρόνια, φαίνεται ότι όλο και περισσότεροι γονείς αποφασίζουν από κοινού με τα παιδιά τους ως προς την επιλογή του κατάλληλου φροντιστηρίου που θα καλύψει τις ανάγκες τους.

Η κυρία Αναστασία Μουτζούρη, χημικός και ιδιοκτήτρια του Κέντρου Μελέτης ΑΒΓ Διαβάζουμε και του Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης ‘’Οξυγώνιο’’ στο Μοσχάτο, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης μας καταθέτει ότι ως πρωταρχικό κριτήριο επιλογής διακρίνεται η ποιότητα του προσωπικού του φροντιστηρίου.

‘’Στο Κέντρο Μελέτης- για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Α Λυκείου- διαβάζουμε καθημερινά όλα τα μαθήματα της επόμενης σχολικής μέρας. Ακόμη και τις ξένες γλώσσες, ενώ προετοιμαζόμαστε αρκετές μέρες για τα διαγωνίσματα του σχολείου. Πρόκειται δηλαδή για ένα συνδυαστικό πακέτο σχολικής μελέτης και εκμάθησης Αγγλικών.

Δεν αντιγράφουμε τις απαντήσεις, εξηγούμε τις ερωτήσεις και δίνουμε ιδέες για τις απαντήσεις. Έτσι οι μαθητές μαθαίνουν σταδιακά να τα καταφέρνουν μόνοι τους.

Εμπλουτίζουμε το πρόγραμμα μας με καθημερινές επαναλήψεις από δικό μας εκπαιδευτικό υλικό ( σημειωματάρια ασκήσεων γραμμένα από εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς του κέντρου μας).

Παιδιά που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες μαθησιακές δυσκολίες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ιδιαίτερα μαθήματα σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. 

Ακόμη παρέχουμε τη δυνατότητα παροχής συνδυαστικού πακέτου Μελέτης- Αγγλικών σε προνομιακή τιμή’’. 

Το όμορφο περιβάλλον σε συνδυασμό με την εμπειρία των καθηγητών εμπνέουν ασφάλεια τους μαθητές. Χαρακτηριστικά η κ. Μουτζούρη λέει, πως το κριτήριο της απόστασης από τον τόπο κατοικίας των μαθητών έχει χαμηλή αξία διότι αντισταθμίζεται με το πλεονέκτημα του μικρού μεγέθους των τμημάτων. 

Στο φροντιστήριο της διατηρεί τμήματα με μικρό αριθμό μαθητών καθώς η επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις αποτελεί τον κυρίαρχο λόγο της έναρξης φοίτησης στο φροντιστήριο ‘’Οξυγώνιο’’

‘’Για το φροντιστήριο Μ.Ε διαθέτουμε αυστηρά 4μελη τμήματα ίδιου μαθησιακού επιπέδου. 

Στη Β Λυκείου διδάσκουμε και τα μαθήματα της Γενικής Παιδείας κατόπιν συνεννόησης με τους μαθητές. Οι μαθητές χωρίζονται ανά επιστημονικό πεδίο προκειμένου να συμβαδίζουν μαθησιακά.

Στη Γ Λυκείου παρέχεται η δυνατότητα ιδιαίτερων μαθημάτων  -σε τιμές Φροντιστηρίου -προκειμένου οι μαθητές να είναι εστιασμένοι στο στόχο τους.’’

Φιλικοί καθηγητές με εμπειρία και γνώση του αντικειμένου τους, με σεβασμό στις ανάγκες των μαθητών, διαμορφώνουν ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον μάθησης, με στόχο την επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Άλλωστε όπως χαρακτηριστικά λέει και η ίδια ‘’Τόλμησε να Πετύχεις’’ και ‘’ο καθηγητής πρέπει να σκέφτεται αν θα ήθελε να είναι μαθητής στην τάξη του’’

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Οξυγώνιο & Κέντρο Μελέτης ΑΒΓ Διαβάζουμε
Μεταμορφώσεως 90, Μοσχάτο 
Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού : 2104830319 / 6937244061