Ολόκληρη η συναυλία αγάπης στο κανάλι του CityStatus

Ολόκληρη η συναυλία αγάπης στο κανάλι του CityStatus

Πριν απο μερικές ημέρες, ο Άκης Δείξιμος και το CityStatus οργάνωσαν μια συναυλία αγάπης για την στήριξη της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου, με τίτλο “Αγάπη δεν είναι μόνο ο έρωτας”.

Ο Άκης μας χάρισε μαγικές στιγμές με τα τραγούδια του, στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο του Μοσχάτου, ενώ ο στόχος της συγκέντρωσης ενός ποσού που θα ενισχύσει την καθημερινή φροντίδα των αγαπημένων μας ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στην Κοινωνική Μέριμνα, επετεύχθη και με το παραπάνω!

Είχαμε υποσχεθεί στους ανθρώπους της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου, οτι θα τους δώσουμε ένα βίντεο με την συναυλία, για να οργανώσουν μια γιορτή όπου οι γιαγιάδες και οι παππούδες θα παρακολουθήσουν την συναυλία που έγινε για χάρη τους.
Και σε εσάς φυσικά, κυρίως για όσους δεν καταφέρατε να είστε κοντά μας, είχαμε υποσχεθεί να δημοσιεύσουμε το βίντεο για να παρακολουθήσετε την συναυλία βιντεοσκοπημένη.

Πάντα κρατάμε τις υποσχέσεις που δίνουμε κι έτσι λίγο πιο κάτω απο αυτές τις γραμμές, θα βρείτε το βίντεο που είναι πλέον αναρτημένο στο κανάλι μας στο YouTube!

Ελπίζουμε να το απολαύσετε όσο το απολαύσαμε εμείς που ήμασταν εκεί! Καλή διασκέδαση!!!