Μια μαγική βραδιά με τον Άκη Δείξιμο!

Μια μαγική βραδιά με τον Άκη Δείξιμο!

Το βράδυ της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου το Πολιτιστικό Κέντρο του Μοσχάτου, ήταν όπως λίγες φορές το έχουμε δεί.
Στολισμένο, φωτισμένο και γεμάτο απο κόσμο, μουσικές και αγάπη.

Ένας υπέροχος Άκης Δείξιμος, στην καλύτερη ίσως και πιο αγαπησιάρικη συναυλία απο αυτές που κάθε χρόνο κάνει για την Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου, έκανε τον κόσμο να τραγουδάει μέχρι το τελευταίο τραγούδι.

Κι ένας εξίσου υπέροχος κόσμος, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την ενίσχυση του έργου του φιλανθρωπικού σωματείου, γέμισε το κουτί με τις δωρεές και συμμετείχε ενεργά στην προσπάθεια, συμπληρώνοντας τα έντυπα της ΚΜΜ για να λάβουν υλικό και να ενημερωθούν για το έργο του σωματείου αλλά και για το πώς μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό. Και οι υπέροχοι εθελοντές της ΚΜΜ, εκεί, παρόντες για να βοηθούν και να ενημερώνουν τον κόσμο.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς, οι γιαγιάδες και οι παππούδες της ΚΜΜ, που μας έστειλαν την αγάπη και την ευχή τους με ένα βιντεάκι, ενώ έστειλαν και τον εκπρόσωπο τους, τον κύριο Δημήτρη ο οποίος επι σκηνής εξέφρασε τις ευχαριστίες όλων προς τον Άκη Δείξιμο και τους συντελεστές της εκδήλωσης και καταχειροκροτήθηκε.  
Ο κύριος Δημήτρης φυσικά, έμεινε μέχρι το τέλος, στην καλύτερη θέση που του είχαμε φυλάξει, για να ακούσει τον Άκη να πραγματοποιεί την υπόσχεση που του είχε δώσει για μια συναυλία αφιερωμένη σε όλους τους αγαπημένους μας γέροντες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, κύριος Ανδρέας Ευθυμίου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ απο την κεντρική πολιτική σκηνή το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ εκπροσωπήθηκε απο την βουλευτή Νοτίου Τομέα της Αθήνας, κυρία Τόνια Αντωνίου.

Μετά το καλωσόρισμα του προέδρου της ΚΜΜ, κυρίου Αναστάσιου Θεοφιλάτου και τον σύντομο χαιρετισμό του κυρίου δημάρχου, ο αγαπημένος Άκης, για άλλη μια φορά έκανε τον κόσμο να περάσει υπέροχα με τα τραγούδια αγάπης που ερμήνευσε.

Όλα ήταν υπέροχα, μα πιο πολύ ήταν το συναίσθημα που μας δημιουργήσατε όλοι εσείς που ήρθατε για να στηρίξετε τον σκοπό της εκδήλωσης και με την ευκαιρία περάσατε και όμορφα.

Οι γιαγιάδες και οι παππούδες μπορεί να μην κατάφεραν να είναι κοντά μας, όμως το CityStatus, μέσα σε όλα τα άλλα, ανέλαβε το κόστος της βιντεοσκόπησης της εκδήλωσης, έτσι ώστε στο σαλόνι της Κοινωνικής Μέριμνας, να στηθεί μια μικρή γιορτούλα για τα γεροντάκια μας που θα μπορέσουν έστω μέσα απο την τηλεόραση να διασκεδάσουν με την συναυλία που κάναμε για χάρη τους!

Φυσικά το βίντεο θα ανέβει και εδώ για να το παρακολουθήσουν όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν. Stay tuned!

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους χορηγούς μας:

Ευχαριστούμε φυσικά και τους δωροθέτες της κλήρωσης μας:

 1. Νίκος Γαβαλάς - Beauty Coach - Αίαντος 1, Ταύρος  
 2. Ψητοπωλείο “Ο Κωστής” - Πειραιώς 208, Ταύρος 
 3. Εργαστήριο Βυζαντινής Αγιογραφίας Μοσχάτου-Ταύρου
 4. Mon Massage - Λάμπρου Κατσώνη 57-59, Μοσχάτο
 5. Οικογένεια Αθανάσιου Τριανταφύλλου (εις μνήμην του)
 6. Εστιατόριο “ΣΠΑΛΑ” - Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 1, Αθήνα
 7. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ - Ιπποκράτους 8, Αθήνα
 8. DESPINA MEMORIES LAST FOREVER - Μακρυγιάννη 84, Μοσχάτο
 9. MPROJECT - Μακεδονίας 3, Ταύρος
 10. CHROMATONE - Γρηγόρη Λαμπράκη 49, Ταύρος
 11. ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ - Ευαγγελιστρίας 22, Σύνταγμα
 12. POLYXENIS ROOMS - Λυγιά, Λευκάδα
 13. NAILMANIA - Κλαζομενών 14, Ταύρος
 14. MODISSIMO - Λ.Ηρακλείου 127, Νέα Ιωνία
 15. MINOTAVROS SOCCER CLUB - Δήμητρος & Υψηλάντου 3, Ταύρος
 16. ΓΕΡΜΑΝΟΣ Μοσχάτου - Μακρυγιάννη 117, Μοσχάτο
 17. NAFPLIOTIS GLASS - Καποδιστρίου 108, Μοσχάτο
 18. ΟΠΤΙΚΑ ΑΜΟΥΡΓΙΑΝΟΣ - Μακρυγιάννη 135, Μοσχάτο

Εμείς, στο CityStatus, δεν κάναμε τίποτα παραπάνω απο το να ακούσουμε την ανάγκη μιας δομής που κάνει κάτι καλό, ακούσαμε την ευαισθησία του Άκη και βρεθήκαμε δίπλα του.
Αυτό δεσμευόμαστε να κάνουμε και στο μέλλον, γιατί το χρωστάμε στους εαυτούς μας και στην κοινωνία.

Ραντεβού στην επόμενη δράση μας λοιπόν!