Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ταύρου

Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ταύρου

Η Σχολή Ολυμπιακού Ταύρου, υπό την άριστη καθοδήγηση του Φώτη Κεραμυδά και των συνεργατών του, συνεχίζει για 19η χρονιά να αποτελεί σημείο εξέλιξης, νέων προκλήσεων και προσδοκιών για τα παιδιά.  

Η σχολή είναι  επίσημο μέλος του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η  εκπαίδευση των παιδιών ηλικίας από 4 έως και 16 ετών στο άθλημα του ποδοσφαίρου γίνεται σύμφωνα με το όραμα και τις αρχές του συλλόγου.

Στόχος της σχολής, που λειτουργεί με επαγγελματικά πρότυπα, είναι να ωθήσει όλο και περισσότερα παιδιά στο χώρο του αθλητισμού, να γίνουν μέλος μιας ομάδας, να μάθουν να επικοινωνούν ισότιμα και με κανόνες, να συμμετέχουν προς ένα κοινό στόχο και κυρίως να μάθουν την ευγενή άμιλλα.

Η Σχολή Ολυμπιακού Ταύρου στελεχώνεται από έμπειρους, πιστοποιημένους και διπλωματούχους προπονητές από την Ε.Π.Ο. και την UEFA οι οποίοι μεταλαμπαδεύουν στους αθλητές αρχές και αξίες, ενώ κάθε χρόνο ξεχωρίζουν και προωθούνται νέα ταλέντα σε ομάδες της superleague (Α΄ Εθνική). 

Οι αθλητές προπονούνται σε ασφαλές, οργανωμένο και λειτουργικό γήπεδο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της UEFA.

Αυτή τη σεζόν μάλιστα εγκαινιάζει και μια νέα συνεργασία.  H εμφάνιση και τα ρούχα αποστολής των αθλητών φέρνουν την υπογραφή της adidas.

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθούν τα στοιχεία επικοινωνίας της Σχολής.

Σχολή Ολυμπιακού Ταύρου
Υψηλάντου 3, Ταύρος
Τ: 2103452102 & 6977272693

Και στα social media:
Facebook: Ολυμπιακός Σχολή Ποδοσφαίρου Ταύρος
Instagram: osfp_sx.tavros