Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου τεχνητού χλοοτάπητα του Δημοτικού Γηπέδου ποδοσφαίρου Μοσχάτου

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου τεχνητού χλοοτάπητα του Δημοτικού Γηπέδου ποδοσφαίρου Μοσχάτου

Σε μία ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου τεχνητού χλοοτάπητα του Δημοτικού Γηπέδου ποδοσφαίρου Μοσχάτου

Την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023, στις 17.00, σε μία ζεστή εκδήλωση, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου τεχνητού χλοοτάπητα του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου στο Μοσχάτο.

Στην έναρξη της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια των δύο πιλότων που χάθηκαν πρόωρα και άδικα, τον Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα και τον Ευστάθιο Τσιτλακίδη.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Μοσχάτου, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου αναβαθμίζει συστηματικά τις αθλητικές του εγκαταστάσεις στα 3 γήπεδα ποδοσφαίρου και στα 3 κλειστά γυμναστήρια που έχει. Το αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας αποδεικνύεται με την άνθηση των ακαδημιών των ομάδων που φιλοξενούνται στα αθλήματα και στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Στην εκδήλωση του αγιασμού παραβρέθηκαν:  ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Σπανάκης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Γιάννης Μπαλάφας, ο πρώην  υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χάρης Θεοχάρης, ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών Χρήστος Θεοδωρόπουλος, οι υποψήφιοι Βουλευτές   ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Στέφανος Ξεκαλάκης και Παύλος Χρηστίδης, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και οι:  Μαρία Τσέλιου και Δώρα Παπαδάκη καθώς και ο υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Νίκος Παπάζογλου

Επίσης, παρευρέθηκαν  ο Χρύσανθος Τρύφωνας εκπρόσωπος της ΕΠΣ Πειραιά, εκπρόσωποι των  διοικήσεων των συλλόγων: Άρης Δημητρίου, Πρόεδρος της Ελευθερίας Μοσχάτου, Βαζαίος Κάτουνας   Πρόεδρος της ΑΕΜ, ο Δημήτρης Καρδαράς Πρόεδρος του Αιόλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με το  φιλικό παιχνίδι των παιδιών των ακαδημιών του ποδοσφαίρου της ΑΕΜ και της Αναγέννησης Μοσχάτου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου