Αθλητική Γιορτή 2024 Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Αθλητική Γιορτή 2024 Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Αθλητική Γιορτή 2024 Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου το Σάββατο 1 Ιουνίου

Το Σάββατο 1η Ιουνίου, στις 20.00, στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου (Μιαούλη 60), το τμήμα αθλητισμού του Δήμου μας με τα τμήματα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και μοντέρνου χορού (just dance) μας προσκαλούν στην γιορτή της λήξης των μαθημάτων.

Οι συμμετέχοντες στα τμήματα μοντέρνου χορού και ταε κβο ντο μαζί με τους καθηγητές τους έχουν ετοιμάσει για άλλη μία χρονιά μία εξαιρετική γιορτή. Οι αθλητές μας θα μας εντυπωσιάσουν με τις ασκήσεις τους, ενώ οι χορευτές και χορεύτριες των τμημάτων just dance θα μας χαρίσουν ένα χορευτικό ταξίδι με την «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων».

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Με τη λήξη των μαθημάτων των τμημάτων μας στον τομέα αθλητισμού, οι συμμετέχοντες μαζί με τους εκπαιδευτές τους έχουν ετοιμάσει για άλλη μία χρονιά μία εκδήλωση που σίγουρα θα κερδίσει το πιο θερμό μας χειροκρότημα. Το Σάββατο 1η Ιουνίου, στις 20.00, σας περιμένουμε όλους στο κλειστό γυμναστήριο του Μοσχάτου για να θαυμάσουμε από κοντά τους μικρούς αθλητές και τους συμμετέχοντες στα χορευτικά μας τμήματα!»

Γραφείο Τύπου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου