Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Αστρολογικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Διάφορα προβλήματα λύνονται τώρα. Νέες ευκαιρίες και πολύ βοήθεια θα σας παρασχεθεί πλουσιοπάροχα. Μην μπλέκεστε σε κουτσομπολιά γιατί υπάρχει κίνδυνος παρεξήγησης. Μην βγάζετε και μην παίρνετε βιαστικά συμπεράσματα. Ο έρωτας σας κτυπά την πόρτα.

Πολύ καλές εξελίξεις τόσο στα προσωπικά σας όσο και επαγγελματικά σας. Διάφορα ρίσκα που έχετε πάρει θα έχουν καλά αποτελέσματα. Η συναισθηματική σας ζωή παίρνει φωτιά. Θέματα δουλειάς και καθημερινότητας αυτόν τον μήνα ισορροπούνε και γίνεστε πιο κοινωνικοί.

Τακτοποιούνται και λύνονται διάφορα θέματα που σας απασχολούσαν. Η βοήθεια στήριξης και οικονομική, από τον σύντροφο σας είναι σημαντική τώρα. Θέματα αυτοπεποίθησης θα σας απασχολήσουν. Ταξιδάκια και μικρές εκδρομές όσο και κοινωνικές εκδηλώσεις θα έχετε αυτόν τον μήνα. Αλλαγές στο σπίτι ή μετακομίσεις είναι πιθανές.

Πολλές επαφές τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές θα έχετε αυτόν τον μήνα. Κάποιο πρόσωπο από παλιά επανέρχεται. Μην βιάζεστε και τα πράγματα πάνε όπως τα θέλατε. Φροντίστε να ισορροπήσετε την σχέση σας. Μην κάνετε περιττά έξοδα.

Διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας. Παίρνετε χρήματα από διάφορες πηγές. Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά αυτόν τον μήνα παρόλο που υπάρχουν διάφορες καθυστερήσεις. Ίσως κάνετε αλλαγές στην προσωπική σας εμφάνιση. Τώρα τακτοποιούνται αρκετά θέματα.

Μικρά ταξιδάκια ίσως επαγγελματικά. Μην απλοποιείτε πολύ τα πράγματα. Οικονομικά θέματα θα σας αγχώσουν, αλλά θα υπάρξει βοήθεια. Μυστικές επαφές και παρασκήνιο. Μην πάρετε τώρα αποφάσεις σχετικά με ακίνητα. Τακτοποιούνται πράγματα που εκκρεμούσαν.

Επιτυχίες σε πολλά θέματα και μεγάλη βοήθεια τόσο οικονομικά όσο και προσωπικά. Μην σχολιάζετε και μην κουτσομπολεύετε με φίλους ή συναδέλφους. Σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες χρειάζονται επανατοποθέτηση και δεύτερη σκέψη. Έχετε πλήρη στήριξη.

Τα οικονομικά σας και η καριέρα σας απογειώνεται. Ίσως μπείτε σε διάφορες ομάδες με πολύ καλή προοπτική. Με ότι έχετε αναλάβει θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα. Κάποιες σχέσεις σας θα γίνουν πιο στενές. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά τώρα. Μην βιάζεστε.

Πολύ καλή περίοδος τόσο οικονομικά όσο και προσωπικά. Αναγνωρίζετε η αξία σαςΥπάρχει πολύ στήριξη και βοήθεια από  κοντινά σας πρόσωπα. Κρατείστε χαμηλό προφίλ τουλάχιστον το πρώτο μισό του μήνα. Μην κάνετε κάποιες αλλαγές που σκέφτεστε τώρα.

Πολύ καλή είναι η διάθεσή σας. Επιτυγχάνετε τους στόχους σας είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά. Προσέχετε τι λέτε ίσως παρεξηγηθείτε. Τα προσωπικά σας κρατείστε τα για σας και μόνο. Υπάρχουν κάποια έσοδα πρόσθετα. Μην κάνετε τώρα σημαντικές αλλαγές. Επιστροφή προσώπων από το παρελθόν.

Πολύ καλά τα οικονομικά σας τώρα. Νομικά θέματα και θέματα ακινήτων προκύπτουν αυτόν τον μήνα. Διαχειριστείτε καλά τα οικονομικά σας. Θέματα υγείας επίσης ίσως προκύψουν. Τακτοποιούνται οι σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Μην κάνετε κάποιες αλλαγές που σκέφτεστε φέτος. Προγραμματίστε σωστά.

Σχέσεις όλων των ειδών στο προσκήνιο. Είσαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι αλλά στα προσωπικά σας να είστε προσεκτικοί. Ίσως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται εξωτερικά. Προσέξτε λίγο την εμφάνιση και την υγεία σας. Είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί τώρα. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να διαβάζετε πάντα και τον Ωροσκόπο σας. Είναι πολύ σημαντικός και δηλώνει τον Πρώτο οίκο του γενέθλιου Ωροσκοπίου μας, δηλαδή το ΕΓΩ και το σώμα μας. Ο Ωροσκόπος καθορίζεται από την ώρα γέννησης μας. Εάν δεν τον γνωρίζετε μπορείτε να στείλετε μήνυμα με την ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης και θα σας απαντήσω. 

FACEBOOK –Koumousis Spiridon
Ευχαριστώ!