Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022

Αυτό τον μήνα θα κάνετε διάφορά πράγματα για το σπίτι σας για να το ομορφύνετε. Παλιές σχέσεις όλων των ειδών επιστρέφουν. Διάφορα θέματα που σας απασχολούν βρίσκουν γρήγορα λύση και προχωρούν. Μην είστε βιαστικοί, η τύχη είναι με το μέρος σας. Ενδέχεται να πάρετε κιλά με τον Δία στο ζώδιό σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις και στις κλοπές, προς το τέλος του μήνα.

Ολοκληρώνετε θέματα ερωτικής φύσεως. Φροντίζετε την υγεία σας, και τα οικονομικά σας. Θέματα που αφορούν τα παιδιά σας έχουν αίσιο τέλος. Επαγγελματικά νέες ευκαιρίες. Προσοχή στις εξαπατήσεις και στις κλοπές, μετά τις 26 του μήνα.

Ο Άρης στο ζώδιο σας, σας δίνει πρόσθετη ενέργεια και λάμψη. Φτιάχνεται το σπίτι σας και απολαμβάνεται πολλές επιστροφές. Τα οικονομικά σας ευνοούνται πολύ όπως και τα επαγγελματικά σας. Ασχολείστε και τα καταφέρνετε με πολλά πράγματα.

Ευκαιρίες για τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά σας. Προσέξτε το άγχος και την υγεία σας. Πιθανές λοιμώξεις. Ξεκαθαρίζετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Διάφορα θέματα με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Πιθανά ταξίδια.

Ξεκαθαρίζετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Ταλαιπωρείστε ακόμη λόγω των εκλείψεων. Αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Μεγάλες προσωπικές αλλαγές τόσο επαγγελματικά όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις .Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σημαντικά. Έχετε περισσότερη ενέργεια τώρα. Φιλικά πρόσωπα σας στηρίζουν. Ευκαιρία για σπουδές. 

Απλά λάμπετε τώρα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Φροντίζετε τον εαυτό σας, και αλλάζετε την προσωπική σας εμφάνιση. Μεγάλη έμφαση στα επαγγελματικά σας. Προσοχή μετά τις 26 του μήνα στις εξαπατήσεις. Σας επιστρέφουν χρήματα. Νέες γνωριμίες στα αισθηματικά σας. 

Ολοκληρώνετε πράγματα. Σχέσεις , συνεργασίες ευνοούνται. Ταξίδια και νέες γνωριμίες. Έχετε ακόμη βαριά διάθεση λόγω του Κρόνου αλλά θα βελτιωθεί σιγά σιγά και αυτό. Διαχειρίζεστε τα οικονομικά των άλλων. Έχετε πολλές ιδέες και παραγωγικές.

Έχετε ανασάνει λιγάκι. Παίρνετε χρήματα. Επίσης και τα αισθηματικά σας πηγαίνουν πολύ καλά. Σημαντική βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα. Βοηθάτε τα οικεία σας άτομα. Ίσως πάρετε χρήματα από κάπου που δεν το περιμένατε. Έντονη σεξουαλικότητα.

Είστε πολύ καλύτερα τώρα. Διασκεδάζετε και χαίρεστε. Στα επαγγελματικά σας πολύ σημαντικές ευκαιρίες. Προσοχή στα νεύρα σας. Νέες σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή στο τέλος του μήνα στις εξαπατήσεις. Παλιές γνωριμίες ξαναέρχονται.

Ταξίδια και μετακινήσεις. Επίσης ίσως ξεκινήσετε κάποιες σπουδές. Οργανώνετε διάφορα πράγματα στα επαγγελματικά σας. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας. Τα ακίνητα, αγοραπωλησίες στο προσκήνιο. Αισθηματικά αρκετά καλά.

Κουραστήκατε αρκετά. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να περάσετε καλά. Διασκεδάστε και φροντίστε τους φίλους σας. Ευκαιρία για σπουδές και ταξίδια. Αισθηματικά αρκετέ καλά. Παίρνετε κάποια χρήματα από εκεί που δεν τα περιμένατε. Ευκαιρία να ηρεμήσετε.

Είστε σε υπερένταση, ίσως από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ηρεμήστε γιατί έχετε πλήρη υποστήριξη από φίλους. Θα πάρετε κάποια χρήματα που δεν περιμένατε. Επιστρέφουν σχέσεις και παλιοί γνωστοί. Μην μιλάτε πολύ. Προσοχή στις ζημιές στο σπίτι και στις κλοπές.