Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2023

Για σας υπάρχει αρκετή στήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον. Επίσης υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να οδηγήσει σε καυγάδες. Μην παίρνετε ρίσκα. Χρειάζεστε ψυχραιμία και οργάνωση, όπως επίσης και ξεκούραση.

Είστε αυτάρκεις και έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση. Αυξημένες ευθύνες στην εργασία σας που μπορεί να οδηγήσει σε καυγάδες. Τακτοποιήστε τα θέματα που αφορούν ακίνητα ή νομικές διαφορές. Υπάρχει στήριξη. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια τρίτων. Προσοχή στις ερωτικές περιπέτειες.

Έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση αλλά χρειάζεται προσοχή. Μην ανοίγεστε σε άλλους μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Ο σύντροφος σας βοηθά σημαντικά. Κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Πολλές κοινωνικές επαφές. Πιθανός γάμος.

Μην στηρίζεστε στους άλλους. Αυξάνονται τα οικονομικά σας από κάπου που δεν το περιμένατε. Έχετε αυτοπεποίθηση και μην κυκλοθυμείτε. Μην ανακοινώνετε τα σχέδια σας. Υπάρχει έντονος μαγνητισμός.

Κάποια κοντινά σας πρόσωπα θα σας απασχολήσουν έντονα, ίσως και συνεργάτες. Προσοχή στο πως χειρίζεστε τα πράγματα. Μην υποτιμάτε τους γύρω σας. Να είστε περισσότερο κοινωνικοί. Θα υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα στις σχέσεις σας. Ξεκουραστείτε.

Είστε αρκετά ανήσυχοι ίσως και αγχωμένοι. Μην μεγεθύνετε τα προβλήματα σας. Υπάρχουν πρόσωπα που μπορείτε να στηριχθείτε πάνω τους. Ψυχραιμία και οργάνωση που ούτως ή άλλως έχετε. Προσοχή στις σχέσεις σας και πως τις αξιολογείτε. Έχετε αυτοπεποίθηση.

Έντονη κοινωνική ζωή αυτόν τον μήνα. Αποφύγετε τις συγκρούσεις. Μην στηρίζεστε στους άλλους και μην πιέζετε.  Κοινωνικά και επαγγελματικά τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Να ξεκουράζεστε περισσότερο. Προχωρήστε με τακτική και οργάνωση. Μην βιάζεστε.

Αυξημένες ευθύνες επαγγελματικά και οικογενειακά. Επίσης πολύ έντονη και η ερωτική σας ζωή. Αρκετά έντονη και η κοινωνική ζωή. Προσέξτε την διατροφή σας. Πολύ καλές συνθήκες επαγγελματικά άρα και οικονομικά. Τα προβλήματα επιλύονται εύκολα τώρα.

Μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας και μην βιάζεστε. Αποφύγετε τις ρήξεις με τους συντρόφους και τους συνεργάτες σας. Προς το τέλος του μήνα υπάρχει εσωστρέφεια και αξιολογείτε τα πράγματα. Χρήσιμες συνεργασίες θα σας βοηθήσουν.

Οικονομικά και επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν αυτό το μήνα. Μην ξοδεύετε χωρίς λόγο. Ίσως υπάρξει θέμα με τα ακίνητα σας. Ταξίδια και συνεργασίες στο προσκήνιο. Νέες ιδέες θα καρποφορήσουν. Ευνοούνται εργασίες στο σπίτι. Ανακαινίσεις γενικά.

Αποφύγετε τους τσακωμούς, να είστε διαλλακτικοί. Διάφορες γνωριμίες ίσως να γίνουν από φιλικές ερωτικές. Οικονομικά αγχώνεστε λιγάκι αλλά δεν υπάρχει λόγος. Γενικά υπάρχει πολλή κίνηση. Είστε έντονα μαγνητικοί αυτό το διάστημα.

Πρόσθετες υποχρεώσεις και ευθύνες αυτόν τον μήνα. Προσοχή σε ποιόν μιλάτε και τι λέτε. Αποφύγετε παρεξηγήσεις. Επιλύετε παλιά προβλήματα τώρα. Θέματα υγείας και διατροφής θα σας απασχολήσουν. Πολλές επαφές και συζητήσεις οι οποίες θα πρέπει να μην κοινοποιούνται σε τρίτους. Λέγονται λόγια πίσω από την πλάτη σας.                                                 

 

*ΠΡΟΣΟΧΗ Στις 5 του μήνα έχουμε την Πανσέληνο στον Υδροχόο. Επηρεάζει ιδιαίτερα τα ζώδια Υδροχόους-Λέοντες-Ταύρους και Σκορπιούς. Θα υπάρχει αναπάντεχα γεγονότα και αποκαλύψεις. Προσοχή σε ατυχήματα και τσακωμούς.