Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022

Εξαιρετικός ο μήνας για σας, τουλάχιστον το πρώτο μισό του μήνα. Προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές. Νομικές συμφωνίες και επαγγελματικές σχέσεις στο επίκεντρο. Βοήθεια από τρίτους. Βρίσκετε λύσεις στα θέματά σας. Εύνοια στα αισθηματικά. Προσοχή στις 12 του μήνα για ατυχήματα.

Πολύ καλός και για εσάς ο μήνας. Από τα μέσα του μήνα τα θέματα σχέσεων θα έχουν την τιμητική τους. Κάποιοι θα βιώσετε τον απόλυτο έρωτα ενώ κάποιοι ενδέχεται να διακόψουν τελείως την σχέση τους κυρίως μετά τις 24 του μήνα. Θέματα με τα παιδιά σας μπαίνουν σε τάξη. Προσοχή στα οικονομικά σας.

Ερωτικός και ευχάριστος αυτός ο μήνας για σας. Θέματα που αφορούν τα παιδιά και την δημιουργικότητα σας. Θέματα εργασιακά η υγείας θα προκύψουν .Ευνοϊκές συνθήκες στα ερωτικά σας και στις σχέσεις σας. Φιλοδοξία και βιασύνη θέλουν λιγάκι προσοχή. Προσοχή στους γονείς σας. 

Θέματα οικογένειας και ακινήτων. Αισθάνεστε άνετα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Πολύ έντονος συναισθηματικά ο μήνας με τους συντρόφους σας και τα παιδιά σας. Ξαφνικές καταστάσεις θα σας κάνουν να νιώσετε λιγάκι άβολα. Οικονομικά υπάρχει λίγη πίεση. Προσοχή πως εκφράζετε τις επιθυμίες σας. Ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Επαφές και σχέσεις σε πολύ καλό επίπεδο. Προσοχή στις λεπτομέρειες, ευνοούνται τα ταξίδια. Γίνεστε πιο εσωστρεφείς. Θέματα οικογενείας και ακινήτων. Παίρνετε τώρα σημαντικές αποφάσεις για την υπόλοιπη ζωή σας. Πολύ θετικά τα πράγματα που κάνετε για σας. Μια καινούργια συνεργασία προκύπτει. Σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά. Έρχονται χρήματα που έχουν καθυστερήσει. Μικρά ταξίδια. 

Οικονομικά θέματα, συζητήσεις και συμφωνίες αυτό τον μήνα. Μετακινήσεις , αδέλφια, εκπαίδευση το δεύτερο μισό του μήνα. Προσοχή στην υγεία σας. Μην πάρετε ξαφνικές αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας. Αφήστε το για λίγο αργότερα. Λάθη και παρεξηγήσεις παίρνουν τέλος με την επιστροφή του Ερμή. Μην ξοδεύετε περισσότερα από όσα πρέπει. Προσοχή στις 12 του μήνα. 

Πολύ καλός αυτός ο μήνας για σας. Επιστροφές από το παρελθόν. Μην εμπιστεύεστε εύκολα. Υπάρχει μια ομιχλώδης κατάσταση. Χρήματα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένατε. Νέες συνεργασίες για τα επαγγελματικά σας. Επενδύστε άφοβα. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Τολμήστε επαγγελματικά και αισθηματικά.

Διάθεση για εσωτερίκευση. Η έκλειψη στο δικό σας ζώδιο θα φέρει έντονες καταστάσεις. Τα πάνω κάτω τόσο καθημερινά όσο και επαγγελματικά. Κρυφές σχέσεις και έντονα συναισθήματα. Χρειάζεστε υπομονή και καθαρή σκέψη. Επανεξετάζετε τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Πολύ καλός και χαρούμενος αυτός ο μήνας για σας. Το παρελθόν σας κτυπά ξανά την πόρτα. Σχεδιάστε καλύτερα και με προσοχή. Εσωτερική διάθεση και κρυφές σχέσεις. Αισθηματικά και επαγγελματικά πολύ καλά. Προχωρήστε αλλά με προσοχή γιατί μερικά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ίσως δεχτείτε προκλήσεις από τους άλλους.

Αρκετά γεγονότα επαγγελματικά και οικογενειακά αυτόν τον μήνα. Διατηρήστε την στωικότητα σας και την λογική σας. Ομάδες και φιλικές σχέσεις θα έλθουν στο προσκήνιο. Πολλά και έντονα συναισθήματα. Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν. Δυσκολίες στα οικονομικά σας. Προσοχή στις μετακινήσεις. Τα πράγματα βελτιώνονται από τις 4 του μήνα. Προσοχή στην υγεία σας. Εκπλήξεις.

Πολλές ιδέες και νέα πράγματα μπαίνουν στην ζωή σας. Μπορεί να υπάρξουν ξαφνικοί χωρισμοί ή θέματα στην εργασία σας. Μακρινά ταξίδια που θα επηρεάσουν τα οικογενειακά σας. Ξαφνικά γεγονότα. Προσοχή για ατυχήματα και παρεξηγήσεις στα προσωπικά σας. Υπάρχει ακόμη αρκετή πίεση στα επαγγελματικά σας.

Τα αισθηματικά σας είναι στο προσκήνιο αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός. Θέματα εκπαίδευσης και ταξιδιών. Πάθη έντονα και φιλοσοφικές συζητήσεις. Προσοχή στα οικονομικά σας, μην ανοίγεστε. Κληρονομικές υποθέσεις ευνοούνται. Προσοχή στην υγεία σας και στις παρεξηγήσεις με τους άλλους. Ξαφνικά ταξίδια.
Προσοχή στις 12 του  μήνα.