Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2021

Ήρεμος και σχετικά βατός προβλέπεται ο μήνας Οκτώβριος για τους Κριούς. Από τις 7 Οκτώβρη και μετά ακόμη καλύτερα πηγαίνουν τα πράγματα με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη. Ανώτερες σπουδές, καινούργια  ενδιαφέροντα και ταξιδάκια είναι στο πρόγραμμα. Νομικές υποθέσεις θέλουν προσοχή.

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Επαναπροσδιορίζετε τα οικονομικά σας. Παρότι τα οικονομικά σας είναι αρκετά πιεσμένα θα τα καταφέρετε με τον πολύ καλό προγραμματισμό που κάνετε.

Πολύ καλό και θετικό διάστημα για σας. Προσελκύετε πολλούς και χρήσιμους ανθρώπους. Υπάρχει λίγη υπερένταση κλασσικό για σας όμως έως και τις 10 του μήνα. Από τις 15 του μήνα σχέσεις και δημιουργικότητα απογειώνονται.

Θέματα οικογένειας και ακινήτων έρχονται στο προσκήνιο. Από τις 6 έως και τις 10 υπάρχει υπερένταση και πολύ μεγάλη κινητικότητα. Μετά τις 19 τα πράγματα ηρεμούν και μπαίνουν σε πιο φυσιολογικά πλαίσια. Υπάρχουν καθυστερήσεις στα σχέδια σας.

Έντονος ο μήνας για σας σε όλους τους τομείς. Επαγγελματικά, σχέσεις και συνεργασίες. Πολλή κινητικότητα αλλά με νευρικότητα, καθυστερήσεις και εμπόδια. Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας έως τις 10 του μήνα. Από τις 15 του μήνα και μετά τρέξιμο και πρόσθετες υποχρεώσεις. Προσοχή στα μεταφορικά σας μέσα.

Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα οικονομικά σας. Στην οικογένεια είναι επίσης όλο το ενδιαφέρον σας για το υπόλοιπο του μήνα. Ψάχνετε για νέες πηγές εισοδήματος αλλά υπάρχουν διάφορα έξοδα απρόβλεπτα. Ευχάριστες εκπλήξεις στα προσωπικά σας.

Νέα σχέδια και πολύ αισιοδοξία για σας. Ομορφαίνει η καθημερινότητά σας με νέα άτομα να μπαίνουν στην ζωή σας. Σταθεροποιούνται σχέσεις και επαφές. Από τις 12 του μήνα τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Επιστροφές παλιών σχέσεων και ατόμων. Προσοχή στις μετακινήσεις, και την υγεία σας. Οι προσπάθειες σας καρποφορούν τώρα. Προσοχή στις 22 του μήνα.

Ήρεμος προβλέπεται ο μήνας για σας. Αρκετές αγορές για προσωπική σας ευχαρίστηση. Κλείνετε υποθέσεις τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές. Τα πράγματα μπαίνουν σε μία σειρά και ρέουν ομαλά. Γίνεστε εσωστρεφείς και φροντίζετε την ατομική σας εμφάνιση. Αναγέννηση και νέοι στόχοι. Από τις 12 του μήνα φεύγει η πολλή πίεση και ηρεμείτε.

Προσοχή στα νεύρα σας. Επιστροφές πολλών ατόμων στην ζωή σας. Καυγάδες και εντάσεις με άτομα διαφορετικών απόψεων. Το πρώτο 15ήμερο περνά σχετικά ήρεμα. Έπειτα χρειάζεται προσοχή με τα νεύρα σας. Αργότερα προς τα τέλη του μήνα τα πράγματα ηρεμούν φέρνουν νέες σχέσεις.

Ένταση στις αρχές του μήνα. Κατόπιν τα πράγματα ηρεμούν καθώς γίνεστε περισσότερο εσωστρεφείς. Ένταξη σε ομάδες. Από τις 12 του μήνα τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα. Πολύ σημαντικά γεγονότα στα επαγγελματικά σας, όχι όμως χωρίς κόπο και προβλήματα. Όχι υπερβολές στον επαγγελματικό σας χώρο.

Αρκετά καλός ο μήνας για σας. Ευνοείται ο ερωτικός τομέας και τα κέρδη. Από τις 12 του μήνα τα πράγματα γίνονται λίγο πιο σοβαρά για τα επαγγελματικά σας και τις σχέσεις σας. Καλή και ευνοϊκή περίοδος για ταξιδάκια 6 έως και 10 του μήνα. Έντονη κοινωνικότητα, πολλές και χρήσιμες επαφές. 20 έως 22 του μήνα SOS.

Ομαλή και ήσυχη καθημερινότητα γεμάτη γοητεία. Χρήσιμες επαφές που θα σας χρησιμεύσουν αργότερα. Θέματα μόρφωσης και διαδικτύου με πολλή επιτυχία. Επαγγελματικές επαφές. Άνθρωποι από το παρελθόν ξανάρχονται κοντά σας. Προσοχή στην υγεία σας και τα νεύρα σας.