Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2022

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2022

Ίσως μια πρόσκαιρη απογοήτευση σας πιάσει αυτό τον μήνα. Πολλές ιδέες αλλά και ενοχές για κάποια πράγματα που έχουν γίνει. Μην απογοητεύεστε τα πράγματα είναι λιγάκι θολά γύρω στα μέσα του μήνα, αλλά με λίγη υπομονή όλα θα πάνε καλά. Μην βιάζεστε. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

Διάφορα άτομα παρεμβαίνουν στην ζωή σας. Θα υπάρξει πρόσθετη βοήθεια πολύ σημαντική. Οι στόχοι σας ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Πολύ καλή περίοδος για τα αισθηματικά σας.

Έχετε διάφορες φοβίες αυτό τον μήνα. Προσέχετε τι λέτε και που μιλάτε διότι υπάρχει κίνδυνος να σας παρεξηγήσουν. Προς τα τέλη του μήνα τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μην ακούτε διάφορες απόψεις από άλλους διότι μπορεί να μην έχουν καθόλου βάση.

Είστε πολύ ευαισθητοποιημένοι αυτό τον μήνα. Μην στηρίζεστε στους άλλους. Προς το τέλος του μήνα τα πράγματα γίνονται καλύτερα. Οι διάφορες συμβουλές που θα ακούσετε, πιθανόν να μην σας βοηθήσουν τόσο όσο νομίζετε. Κάντε υπομονή και διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

Χρειάζεται ψυχραιμία τώρα, διότι έκτακτα γεγονότα θα προκύψουν. Προς το τέλος του μήνα ανοίγουν τα πράγματα και έρχονται πολλά ευχάριστα γεγονότα. Ευχάριστα νέα από τα παιδιά σας. Μην πιέζετε τα πράγματα. Θα υπάρχει πλήρης στήριξη από τις 24 του μήνα.

Διάφορα συμβάντα που θα προκύψουν στην εργασία σας ή νομικά θέματα θα σας ταράξουν την ησυχία σας αρκετά αυτό τον μήνα. Μην σκεφτείτε να κάνετε πράγματα παράνομα διότι θα αποκαλυφτούν όλα στο φως. Αναπροσαρμοστείτε, αλλά όχι με παράτυπες ενέργειες. Ψυχραιμία και πρακτικός νους με υπομονή θα σας ανταμείψουν.

Να είστε προετοιμασμένοι αυτό τον μήνα σχετικά με τα οικονομικά σας. Έκτακτα έξοδα προκύπτουν. Νέες συμβάσεις ή ένας γάμος πολύ πιθανός από τα τέλη του μήνα. Έχετε πολύ βοήθεια από τρίτους. Προσοχή ιδιαίτερα στην υγεία σας. Βελτιώνονται σημαντικά και τα επαγγελματικά σας.

Ολοκληρώνονται και ξεκαθαρίζουν οι προσωπικές σας σχέσεις. Νέα άτομα μπαίνουν στην ζωή σας. Έκτακτα θέματα στον οικογενειακό σας χώρο. Έρχονται μεγάλες ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας χώρο και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα μέσα σας. Οικονομικά ευνοείστε πολύ προς το τέλος του μήνα.

 Έκτακτα θέματα και προβλήματα στην καθημερινότητά σας. Μην αφήσετε αυτή την ένταση να σας φέρει κάποιο ατύχημα. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο γι' αυτό προσέχετε τι λέτε και σε ποιόν. Θέματα εμφάνισης και ομορφιάς. Προσέχετε το οικογενειακό σας περιβάλλον από τυχόν ζημίες.

Οικονομικά θέματα και έκτακτες ανάγκες θα προκύψουν. Καλό θα είναι να ξεκουραστείτε, διότι έρχεται ένα αρκετά έντονο διάστημα. Θέματα επικοινωνίας θέλουν προσοχή, ίσως υπάρξουν λάθη. Ίσως σκεφτείτε αλλαγή κατοικίας.

Για σας αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος από ξαφνικά γεγονότα. Μην σας αγχώνει, διότι από το τέλος του μήνα έρχονται πολύ ευχάριστα πράγματα τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα έχετε πολύ βοήθεια από τρίτους. Οικονομική βοήθεια.

Να προσέχετε πολύ και να μην είστε βιαστικοί, διότι μπορεί να κάνετε λάθος κινήσεις που θα σας εκθέσουν. Καλό είναι να ξεκουράζεστε. Προγραμματίστε προσεκτικά τις κινήσεις σας. Από το τέλος του μήνα έρχονται πολλά και ευχάριστε πράγματα. Διατηρήστε την λογική σας, και προσέχετε τα ατυχήματα.