Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2021

Αστρολογικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2021

Πολύ καλό αυτό το διάστημα για σας. Επαφές με άτομα κύρους. Ευνοούνται τα επαγγελματικά σας. Προς το τέλος του μήνα τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα. Ευχάριστες απρόοπτες εκπλήξεις. Προσοχή στα οικονομικά σας. Από τις 16 του μήνα και μετά αυξάνει η κοινωνικότητά σας.

Προσοχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας το πρώτο μισό του μήνα. Προσοχή στα ατυχήματα ιδικά στις 11 του μήνα. Προσοχή στις παρεξηγήσεις. Τα πράγματα καλυτερεύουν από το δεύτερο μισό του μήνα. Προσοχή στην διαχείριση του θυμού σας, ιδιαίτερα στις 17 του μήνα. Απαιτείτε ψυχραιμία.

Πολύ κινητικότητα στα επαγγελματικά σας. Από τις 6 έως και τις 11 του μήνα ιδιαίτερη προσοχή, υπάρχει εκνευρισμός και παρεξηγήσεις στην εργασία σας. Βελτίωση προς το τέλος του μήνα σχετικά με τα οικονομικά σας. Γύρω στις 19 του μήνα ξεκαθαρίζουν θέματα σχέσεων και επαγγελματικά.

Είστε πάρα πολύ καλά, εύθυμη διάθεση και διασκέδαση. Από 5 έως και 14 του μήνα είναι ένα πολύ καλό διάστημα για τα επαγγελματικά σας και τις σχέσεις σας. Από 13 έως και 17 του μήνα προσοχή, υπάρχει έντονος εκνευρισμός και τσακωμοί. Ευνοούνται τα ερωτικά σας.

Ένα αρκετά δύσκολο διάστημα έντασης. Γίνονται ξεκαθαρίσματα, στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας που δεν περιμένετε. Προσοχή ιδιαίτερα στις 10 και 11 του μήνα. Παραμείνετε ψύχραιμοι Πολύ προσοχή ιδιαίτερα στις 17 του μήνα για ατυχήματα. Προς το τέλος του μήνα σταδιακά βελτιώνονται όλα.

Αυτό το μήνα είστε αρκετά καλά. Προσοχή στις 10 και 11 του μήνα σχετικά με την υγεία σας, τις μετακινήσεις σας και τους κοντινούς συγγενείς σας. Επίσης από τις 13 έως και 17 του μήνα προσοχή στα θέματα σχέσεων και στο πως επικοινωνείτε ή οδηγείτε. Υπάρχει βελτίωση προς το τέλος του μήνα, παίρνετε ευχάριστα νέα.

Για σας ο μήνας έχει οικονομικά θέματα. Απρόβλεπτα έξοδα. Από τις 14 του μήνα και μετά τα πράγματα γίνονται καλλίτερα. Λόγω τις οργάνωσης και της συνέπειας που έχετε έρχονται αρκετές ευκαιρίες σε θέματα επαγγελματικά. Γύρω στις 17 του μήνα ένα απρόοπτο γεγονός μπορεί να σας αναστατώσει.

Θα υπάρξουν προβλήματα στο χώρο που μένετε ή στα επαγγελματικά σας, ψυχραιμία στην διαχείριση τους ιδιαίτερα στις 10 και 11 του μήνα. Είναι σκόπιμο να ξεπεράσετε και αυτό το στάδιο δυσκολιών για να προχωρήσετε παρακάτω. Από της 13 έως και 17 του μήνα είναι το ποιο δύσκολο και απαιτητικό διάστημα. Προσοχή στα ατυχήματα και στις σχέσεις. Πιθανή νέα ερωτική γνωριμία.

Πολύ καλή η πρώτη εβδομάδα του μήνα, εκμεταλλευτείτε την. Υπάρχει έντονο παρασκήνιο και πιθανά θέματα υγείας. Επίσης υπάρχει αρκετή πίεση και ένταση στην εργασία σας. Προς το τέλος του μήνα βελτιώνετε σταδιακά η κατάσταση τόσο επαγγελματικά όσο και στην σχέση σας. Μην αντιδράτε υπερβολικά.

Πολύ καλός και αισιόδοξος ο μήνας αυτός για σας. Υπάρχει οικονομική πίεση γύρω στα μέσα του μήνα. Φιλικά σας πρόσωπα χρειάζονται την στήριξή σας. Στις 17 του μήνα πολύ προσοχή στα ατυχήματα. Προσοχή στις σχέσεις σας με τους γύρω σας γιατί υπάρχει ένταση και πιθανών να γίνουν παρεξηγήσεις. Να είστε περισσότερο διπλωματικοί.

Υπάρχει αρκετή ένταση και πολλά σχέδια στο νου σας. Δεν είναι καλό το διάστημα για προώθηση σχεδίων, μπορεί να προκαλέσει αντιζηλίες. Καλύτερο διάστημα από τις 22 του μήνα και μετά. Υπάρχουν ανατροπές στα σχέδια σας. Προσοχή στα ατυχήματα στις 17 του μήνα. Οικογενειακή ένταση.

Υπάρχει διάθεση για κοινωνικότητα και μετακινήσεις. Προσοχή μόνο στις 10 και 11 του μήνα καθώς και στις σχέσεις σας με τους συγγενείς σας. Ευκαιρία για κοινωνικές και επαγγελματικές επαφές. Κάποια σχέδια σας μπορεί να αναβληθούν. Ευνοούνται θέματα ανώτερων σπουδών.