Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2023

Αστρολογικές Προβλέψεις Μαρτίου 2023

Πολλές και μεγάλες αλλαγές για σας. Θα ασχοληθείτε τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τα αισθηματικά σας ακόμη περισσότερο αυτόν τον μήνα. Μια νέα έναρξη θα υπάρξει σε πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Αρκετές νοοτροπίες και απόψεις σας πρόκειται να αλλάξουν.

Πιο ήρεμος και χαλαρός αυτός ο μήνας για σας. Πολλή κοινωνικότητα και επαφές. Θα αναθεωρήσετε αρκετοί από σας τις σχέσεις σας. Γίνεστε λίγο πιο συναισθηματικοί αυτόν τον μήνα. Από τις 17 του μήνα τα πράγματα γίνονται πολύ πιο καλά. Νέα άτομα μπαίνουν στην ζωή σας.

Θα υπάρξει μια αλλαγή στον τρόπο που σκέφτεστε. Γίνεστε πιο συναισθηματικοί τώρα. Τα επαγγελματικά σας έρχονται στο προσκήνιο και νέες ευκαιρίες θα προκύψουν. Μην υπερβάλλετε σε κάποια πιστεύω σας. Νέα αρχή σε πράγματα που σας ενδιαφέρουν και επαφές με σημαντικά για σας άτομα.

Αυτόν τον μήνα οι σχέσεις σας θα γίνουν καλύτερες. Γίνεστε λίγο πιο ευαίσθητοι τώρα. Πράγματα που αφορούν το εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο. Κάτι νέο θα μπει τώρα στην ζωή σας. Επιλύετε πράγματα που εκκρεμούσαν. Μην υπερβάλλετε στα συναισθηματικά σας και να προσέχετε τι λέτε.

Τώρα είστε πολύ περισσότερο ευαίσθητοι σε όλα. Προσοχή στις σχέσεις σας. Ξεκαθαρίζετε τις σχέσεις σας. Μην εξιδανικεύετε αυτόν τον μήνα τους ερωτικούς σας συντρόφους. Γενικά θα περάσετε πολύ όμορφα και θα βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας. Νέα αρχή πιθανόν με άτομα από το εξωτερικό. Παλιές πεποιθήσεις αλλάζουν δραστικά.

Πολλές αντιθέσεις αυτόν τον μήνα. Οι σχέσεις σας βρίσκονται τώρα στο προσκήνιο. Θα κινήστε από τη λογική στο συναίσθημα. Προσέχετε τα όρια σας. Προς το τέλος του μήνα θα βιώσετε ένα πολύ έντονο γεγονός ειδικά στα συναισθηματικά σας. Μην εξιδανικεύετε. Φροντίστε περισσότερο την ασφάλεια σας.

Έντονες δραστηριότητες πολλές επαφές και κοινωνικότητα αυτόν τον μήνα. Προς το τέλος του μήνα κλείνεστε στον εαυτό σας. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα είναι καθοριστικά για την πορεία σας. Ίσως πάρετε κάποια δωράκια από τρίτους. Πόρτες ανοίγουν. Πιθανός γάμος για κάποιους. Έχετε διάφορες εμπνεύσεις τώρα. 

Ήρεμος αυτός ο μήνας για σας. Τα αισθηματικά σας θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Νέες ευκαιρίες και πολλά καινούργια πρόσωπα έρχονται. Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και κλείνετε νέες συμφωνίες. Σιγά σιγά μπαίνετε σε μια νέα πραγματικότητα στην ζωή σας. Η οικογένεια στο προσκήνιο.

Έντονος και λίγο δύσκολος αυτός ο μήνας για σας. Προσπαθήστε να είστε συνεπής στις υποσχέσεις σας στις σχέσεις σας. Θα πιεστείτε συναισθηματικά αλλά να είστε λογικοί και μην παρασύρεστε. Πάρτε πρωτοβουλίες και επικοινωνήστε αληθινά, και άμεσα.

Πολύ ευχάριστες εξελίξεις για σας θα φέρει αυτός ο μήνας για σας. Γίνεστε πιο ευαίσθητοι και η επικοινωνία σας θα γίνει πιο συναισθηματική. Από τα μέσα του μήνα νέες ευκαιρίες και καινούργια πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σας. Τα πράγματα γίνονται τώρα όπως τα προγραμματίσατε. Προσέξτε λίγο την εικόνα σας.

Αυτό τον μήνα στις αρχές απελευθερώνεστε από αρκετά βάρη στη ζωή σας. Γίνεστε πιο δυναμικοί και ανοίγετε φτερά. Επικοινωνείτε τώρα πιο αληθινά με τους άλλους. Μικρά δωράκια και νέες ευκαιρίες για σχέσεις στο προσκήνιο. Μια νέα αρχή προς το τέλος του μήνα. Απαιτείτε περισσότερη επίγνωση.

Επικοινωνείτε με άλλους περισσότερο αυτό τον μήνα. Νέες ιδέες και ρεαλιστικές λύσεις παρουσιάζονται. Προσέχετε ιδιαίτερα τις σχέσεις σας. Μπορεί να παρεξηγηθείτε. Πρόσωπα από το παρελθόν παρουσιάζονται. Θα υπάρξουν διάφορα θέμα που σας απασχολούν και τώρα επιλύονται. Θα μάθετε τώρα να λειτουργείτε σε όρια. Τα όνειρά σας πραγματώνονται τώρα σιγά σιγά.