Αστρολογικές Προβλέψεις Μάϊου 2024

Αστρολογικές Προβλέψεις Μάϊου 2024

Οικονομικός αυτός ο μήνας για σας. Θα λάβετε τόσο οικονομικά, όσο και συναισθηματικά, πράγματα που δεν περιμένατε. Ξαφνικά και αναπάντεχα δωράκια. Προσοχή όμως στις άσκοπες δαπάνες για πράγματα που πραγματικά δεν σας χρειάζονται. Δημιουργικότητα και νέα σχέδια. Υπάρχει έντονο παρασκήνιο που αποκαλύπτεται σιγά σιγά.

Έντονος αυτός ο μήνας για σας. Ξεκινήματα και νέες σχέσεις. Κυριολεκτικά λάμπετε. Προσοχή όμως διότι ξαφνικά γεγονότα θα σας αλλάξουν την πραγματικότητα σας. Προσοχή στην υγεία σας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε αρκετά. Σχεδιάστε σωστά και λογικά το μέλλον σας.

Ανασυγκροτείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Πολύ παρασκήνιο που θα φανερωθεί λίγο αργότερα. Ετοιμαστείτε για νέα σχέδια. Σχέσεις και συνεργασίες θα δοκιμαστούν. Κάντε λίγο υπομονή και θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα εφ' όσον σε λίγο ο Δίας θα μπει στο ζώδιο σας.

Πολλές σχέσεις, επιτυχίες και νέα σχέδια. Όσα είχατε κατά νου, ευοδώνονται τώρα. Οικονομικά έχετε πολλή τύχη και έρχονται ακόμη καλύτερα. Επαγγελματικά θα έχετε άνοδο και πάρα πολλές καλές προτάσεις. Εκμεταλλευτείτε το.

Επιτέλους αναγνώριση και κοινωνική καταξίωση. Έντονος λοιπόν αυτός ο μήνας για σας. Πολύ καλά τα επαγγελματικά σας. Θέματα παιδιών θα σας απασχολήσουν επίσης. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας. Ταξιδάκια και νέες γνώσεις. Κοινωνικές σχέσεις που θα σας βοηθήσουν.

Είστε σε πάρα πολύ καλή διάθεση. Όλα τα θέματα που εκκρεμούσαν επιλύονται. Υπάρχει έντονη βοήθεια από τρίτους. Επαγγελματικά και οικονομικά πολλές ευκαιρίες. Η οικογένεια είναι κοντά σας. Φροντίστε την υγεία και την ασφάλεια σας. 

Οικονομικά θέματα αυτόν τον μήνα. Επίσης τα συναισθηματικά σας θα είναι αρκετά έντονα. Πολλές συζητήσεις με φίλους και τρίτους που θα σας χαροποιήσουν. Η ερωτικές σας σχέσεις ίσως παρουσιάσουν κάποια ένταση. Προσέξτε πως μιλάτε.

Το θέμα των σχέσεων, τόσο προσωπικές, όσο και φιλικές είναι στο στόχαστρο αυτόν τον μήνα. Τα οικονομικά σας θα είναι αρκετά αποδοτικά. Ίσως υπάρξουν επενδύσεις σε ακίνητα. Ετοιμάζεστε για κάποια μεγάλη αλλαγή που θα πάει πολύ καλά.

Η καθημερινότητα και η υγεία σας είναι στο προσκήνιο αυτόν τον μήνα. Πολύ επιτυχία και ευχαρίστηση τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Διακρίνετε τι είναι καλύτερο για σας και κυνηγήστε το. Πολλές νέες γνωριμίες που ίσως καταλήξουν σε σχέση.

Έρωτες και δημιουργικότητα τώρα. Επαγγελματικά πολύ καλά. Ενεργοποιήθηκε το έντονο ταλέντο που έχετε για εργασία και νέες ιδέες. Προσοχή στα οικογενειακά, ίσως υπάρξουν κάποια θέματα. Από τα μέσα του μήνα και έπειτα οικονομικά οφέλη.

Τα οικονομικά, σας απασχολούν έντονα τώρα. Πολλές επαφές και συζητήσεις για νέες ιδέες και σχέδια. Η αυτοπεποίθηση σας βελτιώνεται σημαντικά. Σιγά σιγά παίρνετε τα πάνω σας και η επιτυχία έρχεται. Δοκιμάστε και κανένα τυχερό παιχνίδι.

Πολλές συζητήσεις και νέες γνώσεις. Σχέδια για ταξιδάκια. Ρίξτε το λιγάκι έξω τώρα. Ίσως αποκτήσετε κάποιο μεταφορικό μέσο. Οικονομικά υπάρχουν κάποιες απολαβές που τις αξίζετε. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σας. Έχετε διάκριση και μέτρο στην εφαρμογή των σχεδίων σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να διαβάζετε πάντα και τον Ωροσκόπο σας. Είναι πολύ σημαντικός και δηλώνει τον Πρώτο οίκο του γενέθλιου Ωροσκοπίου μας, δηλαδή το ΕΓΩ και το σώμα μας. Ο Ωροσκόπος καθορίζεται από την ώρα γέννησης μας. Εάν δεν τον γνωρίζετε μπορείτε να στείλετε μήνυμα με την ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης και θα σας απαντήσω. 

FACEBOOK –Koumousis Spiridon
Ευχαριστώ!