Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2024

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουνίου 2024

Το ενδιαφέρον σας τώρα είναι στα οικονομικά. Αισθητή βελτίωση και νέες ευκαιρίες. Πολλή κοινωνικότητα που θα σας φανεί χρήσιμη τόσο επαγγελματικά όσο και αισθηματικά. Παίρνετε αποφάσεις τώρα που θα καθορίσουν το μέλλον σας.

Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα θα υπερισχύσουν αυτόν τον μήνα. Οικονομική άνοδος και νέες πηγές εσόδων. Καλείστε να πάρετε αποφάσεις για την περαιτέρω πορεία σας. Προσοχή στα μικροατυχήματα λόγω βιασύνης από τα μέσα του μήνα.

Ανοίγετε φτερά τώρα. Νέα σχέδια και επενδύσεις που θα σας ανανεώσουν σημαντικά. Προσοχή προς τα τέλη του μήνα. Η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιο σας που σημαίνει νέα αρχή σε πολλά πράγματα που σκέφτεστε. Ο Δίας στο ζώδιο σας είναι ο καλύτερος φίλος και σύμβουλος.

Πράγματα που είχαν μείνει πίσω τώρα τακτοποιούνται. Τα αισθηματικά σας στο έπακρο. Τακτοποιείτε τις σκέψεις σας τώρα και αναθεωρείτε κάποια πράγματα. Προσοχή στην υγεία σας. Έντονο παρασκήνιο που δεν πρέπει να αποκαλυφθεί.

Χρειάζεται προσοχή στα επαγγελματικά σας γιατί υπάρχει κίνδυνος παρεξήγησης. Μικρά ταξιδάκια. Πολλή κοινωνικότητα και νέες γνωριμίες. Ανοιχτείτε στους άλλους.

Επιτέλους η εργατικότητα σας ανταμείβεται. Υπάρχουν όμως ακόμη δυσκολίες και εμπόδια, που σιγά σιγά φεύγουν. Θα έχετε νέες προτάσεις και αναγνώριση όπως επίσης και βοήθεια.

Υπάρχει μεγάλη εύνοια τώρα. Προσοχή όμως στην υγεία σας. Ταξίδια για επιμόρφωση. Προσοχή και στα επαγγελματικά.

Πολλή καλή περίοδος τώρα για σας. Επαγγελματικά πάτε πολύ καλά επίσης και οικονομικά. Σημαντικές αποφάσεις και νέες συνεργασίες. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται πιο κοντά.

Ο τομέας σχέσεων υπερισχύει αυτόν τον μήνα. Ευκαιρίες επαγγελματικές που θα σας δώσουν φτερά. Πράγματα που είχαν βαλτώσει τώρα κυλούν πιο εύκολα και ευνοϊκά για σας. Οικογενειακές υποχρεώσεις ίσως σας κρατήσουν λιγάκι πίσω.

Οι προσπάθειες σας αμείβονται τώρα. Επαγγελματικά ανοίγματα. Αλλάζετε πράγματα στην ζωή σας δομικά. Φροντίστε τον εαυτό σας και την υγεία σας.

Αισθηματικά και επαγγελματικά έχετε πολλές ευκαιρίες. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας. Ίσως υπάρξει κάποια εγκυμοσύνη. Θα πάρετε πολύ χαρά από παιδιά σας.

Θέματα σπιτιού αυτόν τον μήνα. Ίσως κάποια ανακαίνιση η νέα αγορά ακινήτου. Προς τα τέλη του μήνα θα πάρετε πολλή χαρά από κάποια πράγματα γύρω σας. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να διαβάζετε πάντα και τον Ωροσκόπο σας. Είναι πολύ σημαντικός και δηλώνει τον Πρώτο οίκο του γενέθλιου Ωροσκοπίου μας, δηλαδή το ΕΓΩ και το σώμα μας. Ο Ωροσκόπος καθορίζεται από την ώρα γέννησης μας. Εάν δεν τον γνωρίζετε μπορείτε να στείλετε μήνυμα με την ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης και θα σας απαντήσω. 

FACEBOOK –Koumousis Spiridon
Ευχαριστώ!