Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2024

Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2024

Προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς και στα αποκτήματα σας. Επίσης ξαφνικά γεγονότα θα σας απογοητεύσουν εν μέρει. Θέματα που αφορούν τις κοντινές σας σχέσεις χρειάζονται προσοχή λόγω παρεξηγήσεων.

Ξαφνικά γεγονότα στα επαγγελματικά σας. Απώλειες στα οικονομικά σας. Κινηθείτε με προσοχή και στρατηγικά. Μην παίρνετε αποφάσεις τώρα. Προσοχή στα νεύρα σας.         

Το παρασκήνιο θα σας ξαφνιάσει δυσάρεστα. Γίνονται γεγονότα πίσω από την πλάτη σας που θα αποκαλυφθούν αργότερα στα τέλη του μήνα. Οικονομικά έσοδα αναπάντεχα.

Οι φίλοι και οι συνεργάτες θα σας βοηθήσουν. Με πολύ προσοχή τα σχέδια σας πραγματώνονται. Μικρά ταξιδάκια. Μερικές δυσκολίες στο τέλος του μήνα. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται.

Κάτι νέο μπαίνει στην ζωή σας. Ένα κλείσιμο θεμάτων και μια νέα αρχή αυτό τον μήνα. Προσοχή στις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Μικρά ταξιδάκια με ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν.

Καλύτερος αυτός ο μήνας για ξεκούραση, νέες ευκαιρίες. Έχετε όμως τα σκληρά όρια που θέτει ο Κρόνος στην προσωπική σας ζωή, γενικά όμως θα τα καταφέρετε χάρη στην υπομονή και την εργατικότητα σας. Προσοχή γιατί ο Αύγουστος θα είναι δύσκολος.

Ήρεμος σχετικά αυτός ο μήνας και ευχάριστος. Επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σας πιέσουν λίγο, αλλά γενικά τα καταφέρνετε. Προσοχή σε ξαφνικά γεγονότα ιδίως όσοι οδηγείτε.

Ο τομέας των σχέσεων στο επίκεντρο αυτόν τον μήνα. Προσοχή σε ξαφνικές εκρήξεις με φίλους και συνεργάτες. Υπάρχει περίπτωση χωρισμού γι αυτό προσέξτε τι λέτε και πως φέρεστε.

Αντιφατικός αυτός ο μήνας, καθώς προκύπτουν έκτακτες οικονομικές δαπάνες. Προβλήματα με ένα παιδί. Μικρά ταξιδάκια θα σας ανανεώσουν ψυχικά. Παραμείνετε ψύχραιμοι και φιλοσοφήστε την ζωή.

Εσείς με αυτοπεποίθηση και πρόγραμμα θα περάσετε πολύ καλά αυτό τον μήνα. Νέες γνωριμίες που μπορεί να σας προάγουν επαγγελματικά και κοινωνικά. Προσοχή στα τέλη του μήνα στα ξαφνικά γεγονότα που θα προκύψουν.

Επαγγελματικά και καριέρα ίσως περάσουν κάποια κρίση. Κάτι κλείνει και κάτι έρχεται. Κινηθείτε με προσοχή και στρατηγική. Πολύ προσοχή στο τέλος του μήνα κυρίως όσοι οδηγείτε.

Λίγο θολό το τοπίο αυτόν τον μήνα. Προσοχή στο να διορθώσετε κάποια θέματα που έγιναν τους προηγούμενους μήνες. Κάτι συναισθηματικό σας έρχεται αλλά αξιολογήστε το σωστά χωρίς συναισθηματική σκέψη. Ταξιδάκια.  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να διαβάζετε πάντα και τον Ωροσκόπο σας. Είναι πολύ σημαντικός και δηλώνει τον Πρώτο οίκο του γενέθλιου Ωροσκοπίου μας, δηλαδή το ΕΓΩ και το σώμα μας. Ο Ωροσκόπος καθορίζεται από την ώρα γέννησης μας. Εάν δεν τον γνωρίζετε μπορείτε να στείλετε μήνυμα με την ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης και θα σας απαντήσω. 

FACEBOOK –Koumousis Spiridon
Ευχαριστώ!